Antena 3 CNN Life Pluto în Vărsător, cel mai important tranzit astral din ultimii 248 de ani | Care va fi centura de siguranţă până în 2043

Pluto în Vărsător, cel mai important tranzit astral din ultimii 248 de ani | Care va fi centura de siguranţă până în 2043

Cu Pluto în Vărsător începe cel mai important tranzit astral din ultimii 248 de ani.

Pluto în Vărsător, cel mai important tranzit astral din ultimii 248 de ani | Care va fi centura de siguranţă până în 2043
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2023   •   19:12

Începând cu anul 2008, Pluto a tranzitat semnul Capricornului, însă începând cu 23 martie 2023, pentru prima dată în peste două secole, are loc tranzitul Pluto în Vărsător.

Pluto în Vărsător ne va afecta pe fiecare dintre noi pentru o perioadă de 20 de ani, până în 2043. Astfel că, cel mai important tranzit astral Pluto în Vărsător ne oferă ocazia de a ne învăţa lecţii pe care trebuia să le învăţăm.

Cu Pluto în Vărsător, fiecare persoană se angajează într-un ciclu complet de viaţă care va dura pentru următoarele două decenii.

Pentru cel mai important şi profund tranzit astral din ultimii 248 de ani, fiecare individ în parte va avea nevoie de o centură de siguranţă care să-i ofere protecţie împotriva energiei cosmice care poate fi distructivă.

Citeşte şi:Horoscop 13-31 martie 2023, cu Cristina Demetrescu. Săgetătorii sunt cei mai norocoși, toate bilele albe merg la Tauri

Pluto în Vărsător, cel mai important tranzit astral din ultimii 248 de ani

Ultima dată când Pluto a fost în semnul Vărsătorului a fost între anii 1778 şi 1798. Astfel, planetei Pluto i-a luat nici mai mult, nici mai puţin decât 248 de ani pentru a-şi croi drum printre cele 12 semne zodiacale. 

Având în vedere că Vărsătorul este semnul zodiacal care guvernează tehnologia şi inovaţie, este posibil ca în următorii 20 de ani să asistăm la schimbări marcante în aceste domenii. 

Totodată, Pluto în Vărsător poate aduce, în următoarele două decenii, revoluţii în întreaga lume, scrie refinery29.com

Potrivit astrologiei, Pluto este considerat o planetă a morţii, a renaşterii sau a dorinţelor noastre latente. Astfel că, atunci când Pluto se mută în semnul Vărsătorului, trebuie să ne aşteptăm la o "trezire" şi o conştientizare profundă a tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. 

Ce impact are Pluto în Vărsător

Cu Pluto în Vărsător, vom avea ocazia să renaştem din propria cenuşă, asemenea păsării Phoenix, pentru ca doar aşa ne vom putea atinge adevăratul nostru potenţial energetic.

Pluto în Vărsător ne aduce noi schimbări, idei sau teme. Acest tranzit complex care se întinde pe parcursul a 20 de ani, ne va face să conştientizăm mai profund ideea de inegalitate şi de nedreptate.

Tranzitul Pluto în Vărsător aduce în prim plan, preocupările noastre sociale. Energia cosmică a Vărsătorului în Pluto poate fi şi despre schimbare şi reformarea societăţii sau a structurilor sociale.

Citeşte şi: Fenomen rar întâlnit pe cerul României. Ce a putut fi văzut de la sute de kilometri

Iubirea, singura centură de siguranţă până în 2043

Tranzitul lui Pluto în Vărsător se va petrece în casa familiei. Astfel că, cel mai puternic tranzit astral poate veni cu schimbări radicale legate de locuinţă, familie, bunuri materiale, precum şi stabilitate emoţională.

Potrivit astrologiilor, iubirea de sine şi iubirea aproapelui va fi singura centură de singuranţă pentru a putea trece cu bine peste energia cosmică a tranzitului lui Pluto în Vărsător.

Pluto în Vărsător va parcurge timp de 20 de ani sectorul intimităţii şi al pasiunii, astfel că acest tranzit aduce schimbări radicale legate de dragoste şi dorinţe ascunse.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close