Antena 3 CNN Life Povestea blondei care din actriță de filme pentru adulți s-a făcut preoteasă! Ce a făcut-o să își schimbe viața total

Povestea blondei care din actriță de filme pentru adulți s-a făcut preoteasă! Ce a făcut-o să își schimbe viața total

Povestea blondei care din actriță de filme pentru adulți s-a făcut preoteasă! Ce a făcut-o să își schimbe viața total
16 Mar 2017   •   14:13

Crystal DiGregorio a uluit o lume intreaga cu povestea ei de viata. Blondina, care pana nu demult castiga aproximativ 300.000 de dolari pe an, conducea un Ferrari si era ravnita de toti barbatii, si-a schimbat viata  total. Ea a inceput sa frecventeze in urma cu cativa ani cluburile de striptease, acolo unde  a obtinut si un job, care sa-i permita sa isi creasca copilul. De aici si pana la industria de filme pentru adulti a fost un singur pas.

Potrivit gopairde.com, blondina a recunoscut ca s-a simtit stanjenita in momentul in care tatal ei a aflat de felul in care a ajuns sa isi castige banii, iar acest lucru a pus-o pe ganduri.

Insa, in ziua in care si-a cunoscut actualul sot, un preot penticostal pe nume Dave Bassette, ea s-a indragostit iremediabil si astfel a decis sa o ia pe alta cale.

'Niciodata nu as fi crezut ca sunt in stare sa iau decizii atat de extreme, dar Dumnezeu te indreapta mereu pe cai nebanuite", a spus ea.

×
Subiecte în articol: filme preot viaţa
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close