Antena 3 CNN Life Priveghi la care cânta Florin Salam, întrerupt de polițiști: "Măcar o jumătate de oră să fac două cântări din curtea lor"

Priveghi la care cânta Florin Salam, întrerupt de polițiști: "Măcar o jumătate de oră să fac două cântări din curtea lor"

Un priveghi cu 120 de participanți a fost întrerupt, sâmbătă, de polițiștii din Râmnicu Vâlcea, care au aplicat 27 de amenzi. La eveniment participa și cunoscutul cântăreț de manele, Florin Salam, care își anunțase prezența cu trei săptămâni în urmă.

Priveghi la care cânta Florin Salam, întrerupt de polițiști: "Măcar o jumătate de oră să fac două cântări din curtea lor"
Sursa foto: Youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mai 2021   •   08:53

La data de 29 mai a.c., în polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit la un imobil de pe raza localității Râmnicu Vâlcea, de pe strada Știrebei Vodă, unde se desfășura un priveghi la care participau 120 de persoane.

Persoanelor prezente li s-a adus la cunoștință că participarea la astfel de evenimente este interzisă. Au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020,  în valoare  de peste 3.500 de lei, fiind sancționat atât organizatorul cât și participanții.

Florin Salam: "Eu personal am să merg să îi cânt o melodie, cu foc așa cum cânt eu, pentru oamenii ăștia care țin de familie"

La eveniment a fost prezent și celebrul cântăreț de manele Florin Salam. Acesta își anunțase prezența încă de la începutul lunii, printr-un mesaj video publicat pe Youtube:

Am primit un telefon din America, de la prietenul meu Patronul, care m-a sunat cu un foc mare în inimă. Este o mare tragedie și cea mai mare întristare care există la ora asta în America pentru că Babi nu mai e printre noi, cei de acolo știu cum s-a întâmplat. Dumnezeu să îl ierte, pentru familia lui.

Eu personal am să merg să îi cânt o melodie, cu foc așa cum cânt eu, pentru oamenii ăștia care țin de familie.

Dumnezeu să îl ierte pe Babi. Așa că Patronule sunt lângă tine, aș vrea să fiu mai mult la bucurie și să nu te mai văd supărat… dar dacă așa e situația eu sunt și la greu lângă tine.

Se execută ce ai spus tu, de aici din inimă, din respect. Voi cânta pentru Babi o melodie grea, cât de curând și când va veni în țară vreau să știe familia lui că voi merge și în Vâlcea, măcar o jumătate de oră să fac două cântări din curtea lor."

×
Subiecte în articol: Florin Salam politisti priveghi
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close