Antena 3 CNN Life Produs în România: Cel mai apropiat pas de tinereţe fără bătrâneţe

Produs în România: Cel mai apropiat pas de tinereţe fără bătrâneţe

Produs în România: Cel mai apropiat pas de tinereţe fără bătrâneţe
03 Feb 2015   •   14:39

Nu s-a descoperit încă formula tinereţii fără bătrâneţe, însă industria cosmetică face progrese impresionante. Acum, piaţa este împânzită de produse care mai de care mai promiţătoare, dar la mare căutare sunt produsele naturale. 

 
Christina Hesse a vrut să vină în ajutorul femeilor şi a lansat pe piaţă o gamă de creme naturale dedicate îngrijirii tenului. Povestea acestor creme a început însă în urmă cu aproape 60 de ani, pe vremea când mama ei, de profesie farmacist, i le prepara după o reţetă proprie. A vrut sa facă ceva pentru pasiunea de-o viaţă a mamei şi aşa i-a venit ideea business-ului.
 
Ingredientele folosite sunt 100% naturale, iar furnizorii au fost aleşi cu mare atenţie pentru că siguranţa este cea mai importantă, spune ea. Îi place să îşi compare cremele cu merele din livada bunicii - fructe imperfecte ca aspect, dar pline de gust şi sănătoase.
 
Acum are în portofoliu 6 creme de faţă, un unt de corp şi o cremă specială pentru zona ochilor, dar cercetează şi alte reţete pentru extinderea gamei de produse, inclusiv pentru bărbaţi. 
 

×
Subiecte în articol: produs in romania tinerete piata business
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close