Antena 3 CNN Life Profesoară condamnată la moarte pentru otrăvirea a 25 de copii. Cum a motivat teribilele crime

Profesoară condamnată la moarte pentru otrăvirea a 25 de copii. Cum a motivat teribilele crime

O profesoară de grădiniţă din China a fost condamnată la moarte pentru otrăvirea a 25 de copii, dintre care unul a decedat, pentru a se răzbuna pe colegul său. Un tribunal din provincia centrală Henan a declarat că Wang Yun a pus azotit de sodiu în piureul pregătit pentru copiii colegului ei, după o ceartă cu acesta.

Profesoară condamnată la moarte pentru otrăvirea a 25 de copii. Cum a motivat teribilele crime
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    29 Sep 2020   •   20:00

Incidentul a avut loc anul trecut în luna martie. Rapoartele din acea perioadă spuneau că micutţii au început să verse şi să leşine după ce au servit micul dejun. Un băietel a fost în stare grava şi după zece luni petrecute în spital, a murit în ianuarie 2020, potrivit The Guardian, citat de Mediafax.

Tribunalul a declarat luni că Wang ştia că nitritul de sodiu este dăunător, dar a acţionat „fără a ţine seama de consecinţe.”

”Metodele şi circumstanţele criminale au fost extrem de dure, cu circumstanţe deosebit de grave şi ar trebui să fie aspru pedepsită conform legii”, scrie în hotărârea judecătorească.

De asemenea, tribunalul a decis că Wang şi managerul creşei să despăgubească familiile copiilor.

Nu a fost prima dată când Wang a folosit nitrit de sodiu pentru a otrăvi pe cineva, au spus autorităţile. În 2017, a pus în cana soţului ei, provocându-i răni uşoare.

Nitritul de sodiu este utilizat pentru tratarea cărnii, dar poate fi toxic atunci când este ingerat în cantităţi mari.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close