Antena 3 CNN Life Profeția ascunsă din Biblie care anunță cum va sfârși lumea

Profeția ascunsă din Biblie care anunță cum va sfârși lumea

Profeția ascunsă din Biblie care anunță cum va sfârși lumea
Sursa foto: foto: Pixabay.com
02 Feb 2018   •   10:38

Teoriile despre Sfarsitul Lumii sunt foarte raspandite si, desi multe s-au dovedit a fi neadevarate, ele inca suscita un mare interes.

Biblia descrie Apocalipsa ca pe o impartire a lumii pe care o cunoastem in doua, potrivit bzi.ro.

Intr-o parte vor fi cei merituosi, care vor fi salvati si chemati in Ceruri la Dumnezeu, iar in cealalta parte, cei lipsiti de credinta care vor ramane sa indure chimurile pentru faptele lor.

In Apocalipsa lui Ioan 12:1, al 12-lea semn care va prezice Sfarsitul Lumii este aparitia unei femei care va fi imbracata precum Soarele, cu Luna la picioare si cu o coroana de 12 stele pe cap.

O teorie izvorata din acest verset spune ca este vorba despre un fenomen astral de aliniere a constelatiilor Leu si Fecioara, care, impreuna cu alte palente, vor aduce implinirea acestei profetii.

Cei care sustin aceasta teorie spun ca femeia mentionata aici este constelatia Fecioarei, iar coroana de stele reprezinta constelatia Leului.

Parerile sunt impartite cu privire la aceasta teorie. Mai sunt si oameni care spun ca Apocalipsa va avea loc in doua parti, de 7 ani intre acestea, cu o perioada grea, extrem de nefavorabila, in timpul careia Antihristul va aduce distrugere asupra Omenirii.

×
Subiecte în articol: apocalipsa
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close