Antena 3 CNN Life Puneți în cafea doar aceste ingrediente și veți avea o siluetă de invidiat! Fără alte eforturi

Puneți în cafea doar aceste ingrediente și veți avea o siluetă de invidiat! Fără alte eforturi

Greu de crezut, dar banala cană de cafea de dimineață s-a putea transforma într-un real ajutor în lupta pentru pierderea kilogramelor. Și asta, dacă adăugați în băutura minune doar 3 ingrediente simple.

Puneți în cafea doar aceste ingrediente și veți avea o siluetă de invidiat! Fără alte eforturi
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    10 Aug 2020   •   16:00

Potrivit unui studiu al Universității Scranton, pe lângă boost-ul de energie pe care ni-l oferă zilnic, cafeaua este cea mai puternică sursă de antioxidanți. 

Mai mult decât atât, un studiu publicat în American Journal Clinical Nutrition și-a propus să investigheze efectele cafelei asupra ritmului metabolic.â

Cafeaua, cea mai puternică sursă de antioxidanți

În urma studiului, s-a observat că atât de mult iubita băutură cofeinizată stimulează metabolismul atât la persoanele obeze, cât și la cele cu o greutate normală. Însă avem vești și mai bune decât atât! În urma studiilor s-a observat că metabolismul poate fi îmbunătățit prin adăugarea în cafea a 3 ingrediente simple: ulei de cocos, miere și scorțișoară. 

Iată o metodă simplă pentru a putea încorpora aceste trei ingrediente naturale în cafeaua de dimineață astfel încât metabolismul dumneavoastră să fie stimulat. 

Amestecați trei sferturi de cană de ulei de cocos cu o jumătate de cană de miere de bună calitate și 1 linguriță de scorțișoară. Puneți amestecul într-un recipient cu capac și păstrați-l la frigider. În fiecare dimineață când consumați cafeaua proaspătă, nu uitați să adăugați în ea 1 linguriță sau 2 din această pastă. Rețineți însă, nu adăugați și alte ingrediente, cum ar fi zahăr sau lapte, scrie thealternativedaily.com.

×
Subiecte în articol: cafea miere
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close