Antena 3 CNN Life Puștiul de 12 ani a dispărut fără urmă în 1983. 14 ani mai târziu, mama lui a auzit bătăi în ușă. Atunci a înțeles tot

Puștiul de 12 ani a dispărut fără urmă în 1983. 14 ani mai târziu, mama lui a auzit bătăi în ușă. Atunci a înțeles tot

Puștiul de 12 ani a dispărut fără urmă în 1983. 14 ani mai târziu, mama lui a auzit bătăi în ușă. Atunci a înțeles tot
24 Dec 2017   •   13:07

Dispariția unui copil de 12 ani a dat peste cap familia și comunitatea orășelului în care trăia. Nci după trei decenii nu se știe exact ce s-a întâmplat. Pe 5 septembrie 1983, Johnny Gosh, un băiețel în vârstă de 12 ani din West Des Moines, Iowa, a dispărut fără urmă. Puștiul livra ziare pentru a-și face bani de buzunar, dar într-o zi nu s-a mai întors de la muncă. 

Părinții lui au anunțat autoritățile și au început căutările băiatului, dar fără succes. Poza băiatului a apărut chiar și pe cutiile de lapte. În zadar.

Intr-o noapte, după 15 ani, mama băiatului a auzit un ciocănit la ușă, iar când a deschis… șoc! Era fiul ei, schimbat, maturizat, alături de un străin.

Femeia spune că a primit de-a lungul timpului în poștă fotografii cu fiul său și cu alți copii, care aveau mâinile legate, motiv pentru care a fost convinsă că Johnny este în viață și a fost răpit de o rețea de proxeneți.

 

×
Subiecte în articol: disparut mama casa copil
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close