Antena 3 CNN Life Raportul toxicologic în cazul lui Dorian Popa a fost finalizat. Europol, postare ironică: "Rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro"

Raportul toxicologic în cazul lui Dorian Popa a fost finalizat. Europol, postare ironică: "Rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro"

Sindicatul Europol a anunţat că raportul toxicologic în cazul influencerului Dorian Popa a fost finalizat şi a venit cu o serie de clarificări.

Raportul toxicologic în cazul lui Dorian Popa a fost finalizat. Europol, postare ironică: "Rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro"
Sursa foto: Facebook Dorian Popa
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Noi 2023   •   19:47

Sunt clipe grele pentru Dorian Popa, influencerul urmărit de milioane de români pe reţelele sociale, după ce polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov l-au oprit în localitatea Domnești și l-au testat pozitiv cu aparatul DrugTest.

Rezultatele dispozitivului au arătat că artistul consumase cannabis, fapt confirmat acum şi de raportul toxicologic. 

Şi pentru că a fost aspru criticat de internauţi de modul în care s-a abordat cazul lui Dorian Popa, Sindicatul Europol a avut o reacţie în acest sens subliniind că scenariul pe care l-au anticipat atunci s-a adeverit.  

"Pentru toți cei care ne-au certat pentru clarificările legate de incidentul cu Dorian Popa, lăsăm mai jos dovada vie că scenariul anticipat s-a îndeplinit.

Azi a fost finalizat și raportul toxicologic realizat de Institutul Național de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro.

S-a confirmat prezența în organism a cannabisului, și nu...nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători", scrie Sindicatul Europol pe Facebook. 

Reamintim că, Dorian Popa, care conducea un Lamborghini şi era îmbrăcat cu un halat, a fost tras pe dreapta de poliţişti şi testat pozitiv la substanțe interzise.

"La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", a transmis poliția rutieră din cadrul IPJ Ilfov. 

În apărarea sa, Dorian Popa a declarat că se întorcea de la o petrecere, acolo unde ar fi inhalat accidental fum de la un joint pe care o altă persoană îl fuma. El a fost condus de poliţişti la un spital din Bucureşti, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili exact dacă acesta a consumat substanțe interzise sau nu.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close