Antena 3 CNN Life Remedii naturale pentru mahmureală. Cum ne revenim după noaptea de Revelion

Remedii naturale pentru mahmureală. Cum ne revenim după noaptea de Revelion

Petrecerea de Revelion poate avea urmări neplăcute pentru cei care au băut un pahar în plus. Mulţi se trezesc cu stări de greaţă, dureri de cap sau ameţeală. Speciliştii vin însă cu o serie de recomandări pentru a scăpa de mahmureală.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2024   •   12:00

Cei care vor să scape rapid de mahmureala după Revelion trebuie să țină cont de următoarele sfaturi ale specialiștilor:

1. Hidratați-vă foarte bine. Mai ales că la trezire există oricum și senzația de sete și gât uscat. Este foarte importat să beți cât mai multă apă, fie că este apă plată sau apă de cocos. Foarte benefice sunt și ceaiurile de ghimbir, sucurile naturale, supele sau ciorbele.

2. Consumați fructe. Unele cercetări au arătat că fructoza ajută corpul să proceseze alcoolul și ne ajută să ne hrănim cu vitaminele esențiale. În acest caz, banalele și kiwi ar fi cele mai bune fructe pentru a scăpa de mahmureală.

Citește și: Produsele care se scumpesc în România, din 2024. Pentru ce vor plăti românii mai mult

3. Zeama de varză murată. Să nu uităm de leacul băbesc, zeama de varză, un preparat nelipsit din gospodăriile românilor. O cană de zeamă de varză murată vă scapă de durerea de cap și de greață. Este bogată în Vitamina C, Potasiu, Fier și are grijă de tensiunea arterială.

×
Subiecte în articol: mahmureală revelion remedii
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close