Antena 3 CNN Life Revelion 2015-2016. Ce să faci pe 31 decembrie ca să ai noroc tot anul următor

Revelion 2015-2016. Ce să faci pe 31 decembrie ca să ai noroc tot anul următor

Revelion 2015-2016. Ce să faci pe 31 decembrie ca să ai noroc tot anul următor
Sursa foto: Foto: Freeimages.com / Shondra Hull
26 Noi 2015   •   13:37
REVELION 2016. Pe intreg Pamantul, pe 31 decembrie, unii oameni respecta o serie de traditii si superstitii ca sa aiba noroc in urmatorul an. Asa ca, pe langa obiceiurile traditionale, poti sa “te ghidezi” si dupa alte traditii internationale ca sa ai noroc in 2016.

REVELION 2016. Iata ce sa faci pe 31 decembrie ca sa ai noroc tot anul urmator.

REVELION 2016. VASCUL IN CASA
In noaptea dintre ani, in fiecare casa trebuie sa existe macar o crenguta de vasc. Aceasta este una dintre cele mai vechi traditii despre care se spune ca aduc noroc in anul ce vine. Motivul? Vascul este simbolul universal al regenerarii, al renasterii, al nemuririi, iar daca crenguta este asezata langa o icoana, va sporiti si sansele de a avea liniste sufleteasca tot anul.

REVELION 2016. MANCATI 12 BOABE DE STRUGURI
In Spania, dar si in mai multe tari latine, strugurii sunt purtatori ai norocului. Se spune ca daca mananci 12 boabe de struguri la miezul noptii, de Revelion, vei avea 12 luni imbelsugate, dulci, dar si pline de sanatate.

REVELION 2016. BANUTI IN BORCAN PENTRU BELSUG
Sa ai bani asupra ta atunci cand bate miezul noptii, de Revelion, este una dintre traditiile legate de sansele de castig in urmatoarele 12 luni. Insa suma este, in toate cazurile, definita. De ce sa nu-ti sporesti sansele de castig financiar punand deoparte? Incepe inca din noaptea dintre ani sa strangi bani intr-un borcan, in care sa pui orice fel de suma, in fiecare zi a anului. In felul aceste, sansele tale de castig banesc se afla in permanenta pe o panta ascendenta.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: revelion
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close