Antena 3 CNN Life Rochii de mireasă 2022. Cum alegi rochia ideală în funcţie de forma corpului

Rochii de mireasă 2022. Cum alegi rochia ideală în funcţie de forma corpului

Rochii de mireasă 2022. Visul oricărei femei este să pășească în faţa altarului într-o rochie de mireasă, care să-i pună în evidenţă formele, dar şi personalitatea.

Rochii de mireasă 2022. Cum alegi rochia ideală în funcţie de forma corpului
Sursa foto: Unsplash.com | Charisse Kenion
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iul 2022   •   14:29

Rochii de mireasă 2022. Alegerea rochiei de mireasă este o adevărată bătaie de cap şi timp pentru viitoarele mirese.

Atunci când vine vorba de ziua cea mare, găsirea unei rochii de mireasă se dovedeşte a fi cea mai mare provocare.

În noaptea magică, orice mireasă îşi doreşte să străluceasă şi să atragă toate privirile.

Aşadar, rochia de mireasă trebuie să-i avantajeze silueta, să-i scoată în evidenţă formele, dar şi să-i ascundă micile imperfecţiuni.

Rochie de mireasă 2022 pentru forma corpului triunghi

Rochia de tipul A-Line este cea mai potrivită rochie de mireasă pentru femei a căror corp are forma de pară sau triunghi. Rochia de mireasă A-Line este strânsă pe talie, iar acest lucru te va face să arăţi graţios şi elegant. Totodată, acest tip de rochie de mireasă este foarte lejer, astfel nu te va incomoda în timpul evenimentului.

Sursă foto: pronovias.com

Rochie de mireasă 2022 pentru forma corpului clepsidră

Forma corpului clepsidră este cea mai frumoasă formă şi, totodată, acea formă care poate purta orice fel de rochie de mireasă. Dacă ai o talie mică şi bine definită, dar şi umerii şi şoldurile apropiate ca diametru, atunci forma corpului tău este clepsidră. Rochia de mireasă recomandată pentru această formă de corp este cea tip sirenă. Rochia de mireasă tip sirenă emană multă feminitate, romantism şi farmec.

Sursă foto: pronovias.com

Rochie de mireasă 2022 pentru forma corpului măr

Femeile cu forma corpului în formă de măr nu au foarte multe opţiuni, din păcate, în alegerea rochiei de mireasă. Cu toate acestea, cea mai bună alegere pentru ele este rochia de mireasă tip Empire. Dacă talia ta nu este foarte bine definite, iar bustul şi şoldurile sunt voluminoase, te încadrezi în categoria femeilor cărora li se potriveşte acest tip de rochie de mireasă.

Sursă foto: pronovias.com

Rochie de mireasă 2022 pentru forma corpului triunghi inversat

Dacă ai un bust generos, însă şoldurile nu sunt la fel de voluminoase, atunci te încadrezi în categoria femeilor care ar trebui să poarte rochia de mireasă tip Ball Gown. Acest tip de rochie va accentua bustul, în timp materialul rochiei va cădea graţios pe talie.

Sursă foto: pronovias.com

Rochie de mireasă 2022 pentru forma corpului dreptunghi

Rochia de mireasă tip Coloană este cea mai potrivită rochie de mireasă pentru femeile cu bustul şi şoldurile egale, dar cu o talie nedefinită. În acest sezon 2022, rochia de mireasă potrivită este cea tip coloană, deoarece acesta îţi va pune în evidenţă formele, chiar dacă acestea nu sunt voluminoase.

Sursă foto: pronovias.com

×
Subiecte în articol: rochii de mireasă
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close