Antena 3 CNN Life Un român a platit 755.000 de euro pe o baracă de lemn de 12 metri pătrați

Un român a platit 755.000 de euro pe o baracă de lemn de 12 metri pătrați

Un român din Austria a licitat 775.000 de euro pe o cabană de baie de 12 metri pătrați, dărăpănată, fără utilități. Construcția se află pe malul lacului Wolfgang, din St. Gilgen.

Un român a platit 755.000 de euro pe o baracă de lemn de 12 metri pătrați
de Mia Lungu    |    06 Dec 2020   •   11:15

Locuitorii din St. Gilgen sunt cunoscuți pentru astfel de prețuri exorbitante pentru locurile de baie și proprietățile de pe lacul Wolfgang. Aproximativ 20 de ofertanți au participat la licitația de la la Judecătoria Thalgau din Salzburg, printre care un fost consilier de stat dar si familia unui fotbalist profesionist.

Cand suma a ajuns, insa, la 600.000 de euro, in licitatie a rămas doar misteriosul român bogat, a cărui identitate nu a fost dezvăluita. Construcția din lemn este amplasată pe stâlpi de lemn înfipți în lac iar terenul aparține pădurilor federale pentru contractul de utilizare expiră în 2024. 

Potrivit presei locale, pe lângă construcție, există o autorizație pentru demolarea și reconstrucția cabanei existente, pentru care este de asemenea disponibil acordul de la conservare a naturii pentru proiectul din zona sitului de protecție.

În plus față de cabana de baie din lemn, există o terasă din lemn de aproximativ 20 de metri pătrați și o mică pasarelă atașată, astfel încât suprafața totală este de 40,68 metri pătrați. Cu toate acestea, construcția este racordată la electricitate, apă sau canalizare. Se poate ajunge numai printr-un podeț și un terasament deținut de municipalitate.

 

Subiecte în articol: roman Austria baracă
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close