Antena 3 CNN Life Șase tipuri de bărbați pe care trebuie să-i eviți. Secretele dezvăluite de Lidia Fecioru

Șase tipuri de bărbați pe care trebuie să-i eviți. Secretele dezvăluite de Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a vorbit la ”Adevăruri ascunse” despre tipurile de bărbați pe care trebuie să îi eviți. Totul se descoperă din comportamentul bărbatului, care îl dezvăluie în timp.

Șase tipuri de bărbați pe care trebuie să-i eviți. Secretele dezvăluite de Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Aug 2020   •   00:01

Agresorul - vedem că e agresiv cu un câine, cu o persoană din jurul nostru, mai dă cu pumnul în masă. E vorba aici de un bărbat agresor care într-o bună zi îți va da o palmă. Noi avem impresia că dacă e cineva agresiv cu oamenii din jurul nostru, ne face nouă un fel de favor, însă nu e așa.

Dependentul - aici vorbim de orice fel de dependență. Acest om nu poate fi niciodată îndreptat. Mulți oameni cad în plasă și consideră că îl pot ”repara”, însă acest bărbat va reveni mereu la vechiurile moravuri.

Leneșul - el nu poate face nimic. El găsește motiv pentru orice eșec și dau vina pe persoanele din jur. El așteaptă totul din cer, ceea ce nu se va întâmpla niciodată asta. Nici această categorie nu se poate îndrepta. 

Mare atenție la acest tip de bărbat

Narcisistul - se gândește decât la el. Problema este că nu poate trăi fără audiență. Dacă nu e băgat în seamă pleacă, dacă nu e în centrul atenției încheie relația. Se plictisesc repede de persoana din jur. Trebuie să fugim.

Băiețelul mamii - un astfel de bărbat este răsfățat și trebuie să ”îl slujești” la nesfârșit. Tu trebuie să faci totul, să îi rezolvi problemele. Nu se duc în acțiune, nu pot duce nimic la bun sfârșit.

Tiranul - niciodată nu va fi de acord cu femeia. Nu face complimente, sunt zgârciți. Te reduce la tăcere, te limitează. E picătura chinezească, care te reduce la tăcere, te anihilează.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close