Antena 3 CNN Life Scrisul ca o formă de terapie. Romanul "La vest de răsărit", calea spre vindecare

Scrisul ca o formă de terapie. Romanul "La vest de răsărit", calea spre vindecare

Scrisul ca o formă de terapie. Romanul "La vest de răsărit", calea spre vindecare
08 Oct 2019   •   10:58

Violeta Ungureanu a reuşit, la vârsta de 26 de ani, să-şi publice primul roman. Este o tânără sensibilă, pentru care scrisul este unul dintre cele mai importante lucruri din viaţa de zi cu zi. Romanul său de debut, La vest de răsărit, vorbeşte despre durere şi vindecare.

Existența lui Gabriel Stancu, personajul principal, este guvernată de o rutină aproape letală. În ziua în care decide să iasă din această rutină, o întâmplare aparent banală duce la întâlnirea cu Alexia Soare. Alexia este ca o explozie de culoare în lumea lui gri. Fascinat de puzzle-uri, Gabriel își dă seama că în adâncul sufletului ei vibrant se ascunde un secret sfâșietor.

La rândul său, Alexia privește dincolo de calmul afișat de Gabriel, realizând că bărbatul de care s-a îndrăgostit este bântuit de trecut. Cei doi sunt atrași instantaneu unul de celălalt, ca polii opuși ai unui magnet, dar pe măsură ce relația dintre ei evoluează își dau seama că au anumite lucruri în comun, printre care și o cutie a Pandorei în care au ascuns tot ceea ce îi bântuie.

Urmăriţi interviul integral mai jos!

×
Subiecte în articol: interviu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close