Antena 3 CNN Life Secretul împotriva COVID al măicuţei Sofia de la Schitul Vedea. Are un ritual cu propolis în fiecare dimineață

Secretul împotriva COVID al măicuţei Sofia de la Schitul Vedea. Are un ritual cu propolis în fiecare dimineață

La 95 de ani, călugărița Sofia de la Schitul Vedea îi îngrijește pe pacienții de la Spitalul ”Sf. Elena”

Secretul împotriva COVID al măicuţei Sofia de la Schitul Vedea. Are un ritual cu propolis în fiecare dimineață
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   09:33

Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic, le-a vizitat pe cele trei viețuitoare de la Schitul „Sfânta Treime” din Vedea. Calinic este foarte atașat de maica Sofia, care are 95 de ani, dar este muncitoare și energică. Maica Sofia nu este cea mai vârstnică, pentru că cea de a doua călugăriță are 96 de ani, iar maica stareță 65. Ierarhul a întrebat-o pe măicuța nonagenară cum face că nu s-a îmbolnăvit de Covid, având în vedere că toată ziua stă printre bolnavii de la Spitalul de Psihiatrie, acolo unde majoritatea pacienților au fost infectați, maica Sofia l-a invocat pe Sfântul Vasile cel Mare, cel care îngrijea leproșii și le săruta rănile fără să se îmbolnăvească, dar, pioasă, apoi a precizat că nu se poate compara cu sfântul, întrucât este păcătoasă.

Dar maica Sofia mai are un secret. În fiecare dimineață mănâncă, pe stomacul gol, ridiche neagră rasă, cu miere și propolis, știut fiind că aceste ingrediente sunt remedii naturiste indicate în cazul infecțiilor respiratorii și pulmonare.

Lidia Fecioru, leacul pentru 100 de boli: ”Se pot face două cure”

Lidia Fecioru a prezentat la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 un leac pentru 100 de boli. Aveți nevoie de semințe de mărar, miere și valeriană.

Semințe de mărar, miere și valeriană - remediu foarte bun pentru 100 de boli: crește imunitatea, reglează tensiunea arterială. 100 gr semințe mărar, 2 linguri de rădăcină de valeriană rașnită, 2l de apă fierbinte și 2 linguri de miere.

Se amestecă mărarul cu valeriana, se toarnă apa clocotită, se lasă până ajunge temperatura la 40 gr, se adaugă mierea. Se pune într-un borcan și se lasă o zi la macerat, într-un loc ferit de lumină.

Se ia o lingură cu jum de ceas înainte de masă, 20 de zile. Se poate repeta peste 10 zile încă o cură. 

×
Subiecte în articol: COVID-19 măicuță
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close