Antena 3 CNN Life Secretele din spatele coșmarurilor, explicate de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici

Secretele din spatele coșmarurilor, explicate de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au explicat șase lucruri pe care nu le știm despre visele urâte. Secretele din spatele coșmarurilor au fost explicate în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse" la Antena 3.

Secretele din spatele coșmarurilor, explicate de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2020   •   08:40

Visele urâte sau coșmarurile sunt cele care, de obicei, rămân în mintea noastră. Visele nu sunt altceva decât ceea ce noi avem în subconștient, a explicat Lidia Fecioru.

"Are coșmaruri acea persoană care se culcă cu frici. Deci are o problemă. Se culcă cu trăiri intense, cu retrăiri. Este vorba despre corpul nostru astral care se desprinde. Noi, înainte de a adormi, tresărim. Avem un tresărit ușor și apoi adormim foarte adânc. Atunci este desprinderea corpului nostru astral. De aceea aveam vise premonitorii, vise cu informații foarte importante. Vise care ne spun sau ne arată despre persoane.

E ca și cum am avea, când ni se întâmplă în realitate, un deja-vu. Eu știu că atunci când visezi urât trebuie să te aștepți la viceversa. La frumos. Dar nu întotdeauna. Dacă am visat urât și ciudat reprezintă un semn că eu trebuie să schimb ceva la mine", spune bioenergoterapeutul.

Mihai Voropchievici, diferența dintre vise și coșmaruri

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat diferența dintre vise și coșmaruri, dar și care este cel mai rău dintre toate coșmarurile.

"Ceea ce e coșmar pentru mine pentru celălalt poate fi normal. Sunt legături karmice din alte vieți. Dacă e proiectat să te întâlnești cu o anumită persoană, se va întâmpla. Eu am avut o proiecție cu mulți ani înainte și proiecția am găsit-o pe culoarul unei televiziuni. Venea spre mine. Noi ne cunoșteam din alte vieți. Sunt niște chestii pe care de multe ori nu poți să ți le explici.

Știi care este cel mai nenorocit coșmar? Ăla în care îți este testată credința. Sau când ai trecut printr-un necaz și ai zis: Dacă exista Dumnezeu mă ajuta și nu pierdeam. Sunt foarte mulți oameni care, după pierederea unei persoane dragi, încep să aibă coșmaruri. De ce? Pentru că vine ăla cu coada îmbârligată și se bagă în sufletul tău. Îmi spunea cineva că a visat că toată noaptea s-a luptat să închidă o ușă. I-am zis că și-a uitat credința și a uitat de Dumnezeu. Tu numai când îți dă îi mulțumești lui Dumnezeu, dar când ai fost la ananghie L-ai hulit. Oricui i se poate întâmpla", a declarat numerologul.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Mihai Voropchievici
Parteneri
Lista noilor stațiuni turistice atestate în România
x close