Antena 3 CNN Life Secretul unei vieți lungi și fericite dezvăluit chiar de o femeie de 105 ani - Te-ai fi gândit?

Secretul unei vieți lungi și fericite dezvăluit chiar de o femeie de 105 ani - Te-ai fi gândit?

Secretul unei vieți lungi și fericite dezvăluit chiar de o femeie de 105 ani - Te-ai fi gândit?
Sursa foto: Sursă: Youtube
15 Sep 2018   •   14:31

Multe persoane care au trecut de vârsta de 100 de ani sunt întrebate despre secretul longevității lor. Brenda Osbarno, în vârstă de 105 ani, are un răspuns care poate surprinde pe oricine: „evit bărbații” 

Asistentele medicale au fost surprinse să primească acest răspuns și au fost sfătuite să rămână singure. Brenda a declarat că a ajuns la această vârstă pentru că a evitat barbații. Bătrâna s-a născut în 1913 și a petrecut 93 de ani în casa copilărească până când s a mutat într-un azil de bătrâni. 

„Datorez sănătatea bună muncii grele și evitării bărbațiilor. Mi-a plăcut să îmi sărbătoresc ziua de naștere, deși am fost dezamăgită de faptul că Regina nu a venit. Am primit o scrisoare de la ea dar m-am gândit că minimul pe care îl poate face este să vină la ziua mea.” a mărturisit Brenda

Ea a început să lucreze la Spitalul Victoria în 1940, îngrijind veterani și a devenit asistentă medicală șefă în 1953. Brenda a primit chiar și un premiu pentru că și-a luat doar o zi liberă în 33 de ani. Bătrâna a trăit prin două războaie mondiale, încoronarea a trei monarhi, 24 de schimbări de prim-miniștri în Anglia și câștigarea Cupei Mondială în 1966. 

Sursă: Metro

×
Subiecte în articol: longevitate ANI
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close