Antena 3 CNN Life Fii supererou pentru copiii ajunşi în secţia de arşi, din cadrul Spitalul "Grigore Alexandrescu”, și participă alături de Salvați Copiii la Semimaraton București în 2023

Fii supererou pentru copiii ajunşi în secţia de arşi, din cadrul Spitalul "Grigore Alexandrescu”, și participă alături de Salvați Copiii la Semimaraton București în 2023

Echipa Salvați Copiii continuă să susțină sănătatea copiilor și va participa și anul acesta la Semimaratonul București în beneficiul copiilor ajunşi în secția de Chirurgie Plastică și Arsuri din cadrul Spitalului Clinic "Grigore Alexandrescu" din București.

Fii supererou pentru copiii ajunşi în secţia de arşi, din cadrul Spitalul "Grigore Alexandrescu”, și participă alături de Salvați Copiii la Semimaraton București în 2023
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2023   •   11:33

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din București are nevoie de ajutor pentru a moderniza Secţia Clinică de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arsuri prin dotarea acesteia cu echipamente medicale performante.

În acest scop, organizaţia Salvați Copiii face echipă de alergători la Semimaratonul București, iar cei care îşi doresc să participe şi să le ofere o şansă copiilor din secţia de arşi, sunt aşteptaţi în perioada 13-14 mai, în Piaţa Constituției.

Cei care îşi doresc să devină supereroi pentru copiii din secţia de arşi din cadrul Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din București se pot înscrie online, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul organizaţiei.

Sportivi de performanță, amatori sau persoanele pasionate de mișcare îşi pot pune amprenta asupra viitorului celor mici prin participarea la una dintre cele trei curse: semimaraton de 21 km, ștafetă, cursa individuală de 10 km sau cursa populară de 2,5 km. 

Pentru a putea participa la cursele de semimaraton, ștafetă, cursa de 10 km sau cea populară, alergătorul trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți în ziua cursei. 
 

×
Subiecte în articol: Salvați Copiii semimaraton
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close