Antena 3 Life Semne că ai mai întâlnit pe cineva într-o altă viață. Ce simți la o reîntâlnire karmică

Semne că ai mai întâlnit pe cineva într-o altă viață. Ce simți la o reîntâlnire karmică

11 Ian 2020   •   19:23
Semne că ai mai întâlnit pe cineva într-o altă viață. Ce simți la o reîntâlnire karmică foto- captură Antena 3

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat la "Adevăuri ascunse" cum recunoaștem semnele că întâlnim pe cineva dintr-o altă viață. 

"De multe ori zici că urăști fără motiv. Simți o repulsie imediată fără motiv. Sau simți o bucurie fără motiv. Sunt sentimente pe care nu le putem explica într-un prim contact cu o persoană".

"Există și conexiune telepatică. De multe ori oamenii spun aceleași cuvinte, aceleași idei sau îți spun o frază în același timp. Există și un puternic sentiment de deja-vu. Uneori poți avea impresia că știi foarte multe despre o persoană de cum o vezi. Poate chiar poți să spui multe despre ea, fără să mai fi văzut vreodată". 

"Sunt momente când recunoști ochii. Spui că ochii aceia i-ai mai văzut cândva, chiar dacă nu cunoști persoana", a mai spus Lidia Fecioru

Toate întâlnirile și oamenii care intră în viața noastră sunt reîntâlniri karmice. Vezi că intră numai anumiți oameni, nu toți oamenii, a spus Mihai Voropchievici. 

Semne că ai mai întâlnit pe cineva într-o altă viață. Ce simți la o reîntâlnire karmică

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close