Antena 3 CNN Life Semnele subtile care indică o boală de inimă! Vezi la ce trebuie să fii atent

Semnele subtile care indică o boală de inimă! Vezi la ce trebuie să fii atent

Semnele subtile care indică o boală de inimă! Vezi la ce trebuie să fii atent
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Feb 2018   •   17:12

Afectiunile cardiovasculare sunt extrem de suparatoare si totodata periculoase. De aceea ar trebui sa acorzi mai multa atentie urmatoarelor semne

Probleme de vedere care au aparut brusc. Daca incepi din senin sa vezi in ceata sau daca iti pierzi vederea la un ochi sau la ambii, trebuie sa mergi la medic de urgenta. S-ar putea sa ai nevoie de un control la inima, deoarece acestea sunt unele dintre primele semne care apar la cei cu probleme cardiace grave.

Simti presiune in zona abdominala. Studiile arata ca atunci cand simti presiune in zona abdominala este posibil sa fii predispus la un atac de cord (mai ales daca simti in acest timp si oboseala, somnolenta, informeaza huff.ro.

Ai picioarele umflate foarte des. Picioarele umflat sau durerorase, alaturi de respiratia greoaie si durerile in piept, pot fi un semn de tromboza. Aceasta boala poate conduce la un blocaj grav la nivelul arterelor, asa ca trebuie sa iti suni medicul cat mai curand daca te regasesti in aceasta situatie

Degetele iti sunt patate. Vezi mici pete albastre pe varful degetelor? Probabil ca in tesuturi nu ajunge suficient oxigen. Aceasta este un indice clar al unei afectiuni cardiovasculare.

×
Subiecte în articol: semne boala inima afectiuni
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close