Antena 3 CNN Life Sfatul unei amante pentru femeile măritate: Cea mai bună cale de a le face pe cele ca mine să dispară este să...

Sfatul unei amante pentru femeile măritate: Cea mai bună cale de a le face pe cele ca mine să dispară este să...

Sfatul unei amante pentru femeile măritate: Cea mai bună cale de a le face pe cele ca mine să dispară este să...
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    07 Iul 2017   •   21:19

O femeie, care de 11 ani este amantă, s-a decis să scrie o scrisoare femeilor măritate, prin care să le sfătuiasă cum trebuie să se poarte cu partenerii lor, potrivit femina.ro.

„Majoritatea femeilor m-ar descrie drept o nenorocită, o distrugătoare de căsnicii, însă eu cred că sunt un fel de ‘pansament’ pentru relaţiile lor. (...) Aşa că m-am gândit să le ajut pe femeile măritate care vor să înţeleagă de ce le înşală soţii.

Vă vine să credeţi sau nu, este vorba despre mai mult decât sex. Bărbaţii vor ca soţiile lor să le fie mame, prietene şi terapeute. (...) Soţia lui ‘Big Bear’ este o mamă extraordinară pentru copiii ei, dar este o prietenă, o terapeută şi o ‘mamă’ groaznică pentru soţul ei. Vă vine să credeţi sau nu, în majoritatea timpului pe care îl petrec cu ‘Big Bear’ nu facem sex. Ascultăm jazz, bem vin şi discutăm ştirile. 

Cea mai bună cale de a face femeile ca mine să dispară este să ţineţi cont de sfatul meu. Dar încă ceva: sfaturile se aplică doar dacă soţul tău s-a căsătorit cu tine fiindcă te iubeşte. E important să ştii de ce a ales să se căsătorească cu tine”, scrie amanta în scrisoarea pe care a publicat-o pe internet.
 

×
Subiecte în articol: amanta scrisoare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close