Antena 3 CNN Life Shakira a rupt tăcerea după despărţirea de Pique. Artista traversează cea mai neagră perioadă din viață

Shakira a rupt tăcerea după despărţirea de Pique. Artista traversează cea mai neagră perioadă din viață

Shakira a rupt tăcerea după despărţirea de fotbalistul Pique. Într-un interviu acordat revistei ELLE, diva de origine columbiană a declarat că traversează cea mai neagră perioadă din viaţa sa.  

Shakira a rupt tăcerea după despărţirea de Pique. Artista traversează cea mai neagră perioadă din viață
Sursa foto: Abaca Press
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Sep 2022   •   10:00

Deşi crede că preţul plătit pentru sacrificiile făcute este greu, Shakira spune că nu îi pare rău şi că este sigură că totul va fi bine. Ea a dezvăluit că nu se aştepta să fie trădată după 12 anoi de relaţie. Asta în condiţiile în care, de dragul lui Pique, artista s-a mutat în Spania, ca el să poată juca la Barcelona.

”Iubirea este cea care ne impulsionează şi ne dă putere. Cred că toţi am trecut prin momente dificile în viaţă, nu există doar un drum pavat cu trandafiri, dar cel mai important este să ai mereu încredere în puterea de refacere a fiinţei umane. Cu atât mai mult, noi femeile” spune Shakira.



Astfel, planurile divei de a-şi continua cariera pe care a început-o în urmă cu 8 ani în Statele Unite s-au ruinat din cauza unei poveşti de iubire cu final trist. Aşa s-au ruinat planurile ei de a ajunge în Statele Unite, ca să continue cariera pe care o începuse la opt ani.

”Visul meu cel mai mare este să îmi văd copiii cum cresc şi fericiti şi realizaţi” a mai adăugat artista.

Acum, cântăreaţa în vârstă de 45 de ani se pregăteşte să lanseze un nou album, primul din ultimii 5 ani, iar anul viitor vrea să plece într-un turneu.

×
Subiecte în articol: shakira Pique
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close