Antena 3 CNN Life Și-a pierdut memoria și a trebuit să se îndrăgostească a doua oară de același om. Dar povestea sa nu are un final fericit

Și-a pierdut memoria și a trebuit să se îndrăgostească a doua oară de același om. Dar povestea sa nu are un final fericit

Și-a pierdut memoria și a trebuit să se îndrăgostească a doua oară de același om. Dar povestea sa nu are un final fericit
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Feb 2017   •   16:24

În ultima zi din martie 2016, Jessica Sharman era în tren alături de Rich Bishop, prietenul său. I s-a făcut rău și s-a trezit la spital.

Nu-și mai recunoștea părinții, nu-și recunoștea casa, nu îl recunoștea pe Rich.

Cei doi erau împreună de câțeva luni, când s-au întâmplat toate.

”Toți erau străini pentru mine. Nu îmi aminteam decât că m-am urcat în tren, nu știam nici cum mă cheamă” a povestit Jessica.

Medicii i-au spus că suferă de amnezie, din cauza crizelor de epilepsie, boală cu care a fost diagnosticată când avea 14 ani.

S-a luptat să îl accepte pe Rich, care se purta ca și cum cei doi ar fi fost încă îndrăgostiți, dar ea nu îl cunoștea și nu înțelegea de ce se poartă așa. Iar Rich a decis să o facă se îndrăgostească de el pentru a doua oară.

A dus-o în toate locurile în care cei doi s-au simțit bine împreună și îi povestește tot despre trecutul lor.

Cei doi sunt din nou împreună, dar verdictul medicilor este unul înfricoșător. Spun că sunt 50% șanse ca pierderile de memorie să revină.

×
Subiecte în articol: epilepsie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close