Antena 3 CNN Life Si-a urat mama toata viata, insa dupa moartea ei a primit o scrisoare care i-a dat lumea peste cap! Uite ce i-a scris femeia pe patul de moarte!

Si-a urat mama toata viata, insa dupa moartea ei a primit o scrisoare care i-a dat lumea peste cap! Uite ce i-a scris femeia pe patul de moarte!

Si-a urat mama toata viata, insa dupa moartea ei a primit o scrisoare care i-a dat lumea peste cap! Uite ce i-a scris femeia pe patul de moarte!
20 Iul 2016   •   10:32

Dragostea de mama nu se compara cu niciun alt fel de dragoste care exista. Nu cunoaste limite, nu este egoista si merge pana la capatul Pamantului si inapoi.

Alexandra M., o tanara de 25 de ani, a invatat prea tarziu aceasta lectie pretioasa despre viata. Abandonata de tata inca din copilarie si crescuta doar de mama, Alexandra a avut o viata plina de lipsuri. A stat acasa cand alti copii mergeau in excursii, a mancat paine goala cand colegii ei aveau cornuri in fiecare zi la pachet. Cu toate acestea, mama sa a avut grija sa fie intotdeauna imbracata, sa aiba ce sa manance si sa ii cumpere carti ca sa invete. Cand a intrat la facultate, Alexandra a plecat de acasa si s-a angajat, reprosandu-i mamei toate lipsurile din copilarie.

Timp de 6 ani nu si-au mai vorbit, pana cand, intr-o zi vara, a primit un telefon: mama era bolnava de cancer in stadiu terminal si mai avea cateva zile de trait.

Cuprinsa de remuscari, Alexandra a urcat in primul tren si a plecat sa-si vada mama. Din pacate, a ajuns prea tarziu. Tot ce a mai gasit in vechea camera a fost un plic ce continea o scrisoare "Pentru fiica mea iubita". L-a deschis si a citit cu lacrimi in ochi randurile care i-au schimbat viata.

"Fata mea draga,

Daca citesti aceste randuri, continuarea AICI.

 

×
Subiecte în articol: dragoste scrisoare mama fata alexandra
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close