Antena 3 CNN Life Noua melodie lansată de Smiley, dedicație pentru fetița lui

Noua melodie lansată de Smiley, dedicație pentru fetița lui

Smiley a lansat vineri, la trei zile după ce a devenit tată, piesa "Până la tine", care cuprinde o declaraţie de iubire pentru fetiţa sa. Prin această melodie, artistul îi urează "bun venit" pe lume primului său copil.

Noua melodie lansată de Smiley, dedicație pentru fetița lui
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Mar 2021   •   15:58

"Noul meu cântec este despre cea mai pura forma de iubire. Va multumesc pentru toate gandurile bune pe care mi le transmiteti! Au ajuns." a scris artistul vineri pe pagina sa de Facebook.

☀️Buna dimineata! Noul meu cântec este despre cea mai pura forma de iubire ❤️ Va multumesc pentru toate gandurile bune pe care mi le transmiteti! Au ajuns ?

Posted by Smiley on Friday, 12 March 2021

"Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine/ Pentru noi e răsărit/ Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine", sunt parte din versurile refrenului piesei prin care Smiley îşi marchează emoţionantul început al vieţii în trei, potrivit unui comunicat Hahaha Production.

Piesa este lansată şi cu un videoclip în care artistul apare într-o expoziţie de tablouri care-l surprind în cele mai importante momente din cariera lui artistică, se arată în comunicatul casei de producție.

"Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă şi mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic şi că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici şi metafora vizuală pe care am ales să o folosim.

A fost o plăcere şi o premieră să lucrez direct cu Smiley în relaţia de regizor-actor şi suntem foarte bucuroşi de ce am realizat", a declarat artistul Dorian, care semnează regia clipului "Până la tine", alături de Nicu Drăgan ca editor şi director de imagine.

"Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu muzica şi versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, cu clipul regizat de Dorian, împreună cu Nicu Drăgan, şi producţia muzicală realizată de Florin Boka, Lucian Nagy şi Roland Kiss, "Până la tine" este un fel de "bun venit" pe lume pe care doar un artist are privilegiul de a-l spune", se mai arată în comunicat.

Gina Pistol a născut! Mesajul video al lui Smiley: "Suntem extrem de emoționați. Sperăm să putem să dormim în noaptea asta"

Gina Pistol și Smiley au anunțat marți seară că au devenit părinți pentru prima dată, printr-un mesaj publicat pe o rețea de socializare: Fetiță nostra este sănătosâ, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă.

"Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostra s-a născut astăzi, este sănătosâ, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare.", a scris Gina Pistol pe pagina ei de Facebook.

Și Smiley a anunțat că a devenit tătic, tot printr-un mesaj publicat online. Acesta și-a asigurat fanii că atât Gina cât și fetiță se simt bine, și a mulțumit celor care le-au fost alături în ultima vreme.

"Dacă ar există litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiță noastră este sănătoasă.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

×
Subiecte în articol: Smiley melodie fetita tata
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close