Antena 3 CNN Life Sofia Vicoveanca, criză de nervi cu un grup de copii în port popular, în Grințieș, Neamț: "Nu vreau să jucați! Hai, afară!"

Sofia Vicoveanca, criză de nervi cu un grup de copii în port popular, în Grințieș, Neamț: "Nu vreau să jucați! Hai, afară!"

Celebra cântăreață de muzică populară din Bucovina, Sofia Vicoveanca, a avut o ieșire nervoasă la un spectacol organizat în comuna Grințieș din județul Neamț. Această fusese invitată să cânte și, în timp ce își interpreta melodiile, a început să țipe la câțiva copiii care au îndrăznit să danseze pe muzica ei.

Sofia Vicoveanca, criză de nervi cu un grup de copii în port popular, în Grințieș, Neamț: "Nu vreau să jucați! Hai, afară!"
Sursa foto: Facebook/ Sofia Vicoveanca
de Mia Lungu    |    25 Aug 2021   •   14:58

În timp ce se află pe scenă și cânta, în fața scenei, pe iarbă, mai mulți copii îmbrăcați în costum popular au îndrăznit să danseze pe muzică ei.

În loc să își ducă la capăt melodia, prin ale cărei versuri invită lumea la dans, artista a început să țipe: „Nu vreau să jucați în fața publicului! HAI, AFARĂ!”.

?Oare în ce direcție se îndreaptă omenirea? Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca ? la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcați în costume populare îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera la care au fost chemați, chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine, rușine Sofia Vicoveanca pentru acest gest?cum să încurajăm frumosul românesc ? așa ca în acest clip ?!!!

Posted by Boju Ciprian on Monday, 23 August 2021

"Am rămas cu toții blocați de ieșirea doamnei Sofia Vicoveanca"

După ce momentul, filmat de unul dintre spectatori, a fost publicat pe o rețea de socializare, au început să curgă reacțiile oamenilor șocați de atitudinea artistei.

"Zici că plătești cântărețul ca să facă atmosferă frumoasă și ea rage ca un căpcăun la niște copii."

"Întrebarea mea este: ce o fi fost în sufletul copiilor după o astfel de situație? Cel mai probabil unii aveau lacrimi în ochi…"

Ne dorim ca peste tot în lume să ne promovăm tinerele mlădițe îmbrăcate în portul nostru strămoșesc însă, atunci când nu suntem super mediatizați la un astfel de festival local, avem ieșiri răutăcioase și pline de egoism! Păcat… este loc pe pământ și sub soare pentru fiecare… că altfel Dumnezeu nu ar fi permis venirea noastră! Pentru noi, tinerii îmbrăcați în portul popular valorează mai mult decât doamna interpretă!”.

"Am rămas cu toții blocați de iesirea doamnei Sofia Vicoveanca. Lumea a așteptat-o până spre seară, cu bucurie în suflet, ca mai apoi să ne dezamăgească destul de dureros. Nu ne așteptam la așa ceva. A încercat să-și repare oarecum greșeala, dar nu prea i-a iesit Oamenii nu uită… Păcat”

"Mai pe scurt, încercați să nu mai obturați imaginea impecabilă a artiștilor, cu prezența voastră anonimă. Un exemplu limpede pentru care artiștii de acest gen vor fi uitați subit o dată cu trecerea generațiilor”.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close