Antena 3 CNN Life Soţia tânărului mort la Petromidia, mesaj emoționant pentru cupluri: „Lăsaţi orgoliile, naibii, şi iubiţi-vă ca şi cum ar fi pentru ultima dată!”

Soţia tânărului mort la Petromidia, mesaj emoționant pentru cupluri: „Lăsaţi orgoliile, naibii, şi iubiţi-vă ca şi cum ar fi pentru ultima dată!”

Olesea Atanasiu, văduva care a rămas cu un copilaș de 3 ani, nu-și găsește alinare după ce și-a pierdut perechea. Soțul ei, Iulian Atanasiu, a murit în urma incendiului de la rafinăria Petromidia. Avea doar 32 de ani.

Soţia tânărului mort la Petromidia, mesaj emoționant pentru cupluri: „Lăsaţi orgoliile, naibii, şi iubiţi-vă ca şi cum ar fi pentru ultima dată!”
Sursa foto: Facebook/ Olesea Atanasiu
de Mia Lungu    |    18 Iul 2021   •   21:19

"Dacă acum când citești asta ai lângă tine jumătatea ta, lasă telefonul, sărută-ți dragostea și spune-i cât de mult îl/o iubești... Spre deosebire de mine, tu încă poți face asta, voi vă puteți lua în brațe și vă puteți șopti la ureche că totul va fi bine! Eu nu mai am asemenea posibilitate, eu doar am fost pusă în fața faptului împlinit.

Dacă sunteți certați dar mai este loc de împăcare, lăsați orgoliile naibii și iubiți-vă, iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată! Voi puteți face asta, mie nu mi s-a dat de ales.
Dacă aveți vorbe rămase nespuse, e momentul să deschideți gura, nu uitați, voi aveți cui spune, eu nu mai am...
Dacă sunteți supărați și aveți vreo durere, nu ascundeți lacrimile, puneți capul pe umărul de lângă voi și plângeți, voi îl aveți, eu nu mai am decât o pernă rece în care-mi plâng durerea mută și surdă, și oricât de mult nu aș striga, nu mai e nimeni să mă audă.
Dacă aveți senzația că aveti probleme și vă doare, doar aveți senzația, doare atunci când ai senzația că dacă ai reuși să îți strigi durerea la adevărata ei intensitate s-ar rupe universul în două și s-ar șterge limita dintre văzut și nevăzut".

"Aşa arată iadul". Mesajul sfâşietor al soţiei tânărului mort în explozia de la Petromidia

Sunt clipe de coșmar pentru soţia lui Iulian Atanasiu care îşi plânge durerea în tăcere. Cu neputință, cu revoltă şi cu teamă, tânăra rămasă văduvă la 33 de ani caută refugiu în cuvintele pe care le aşterne cu greu pe pagina sa de socializare şi asta pentru nu a nu se exterioriza în faţa fiicei ei de doar doi ani care de vineri nu mai are cui să îi spună tată

Explozia de la Petromidia a lăsat în familia lui Iulian Atanasiu un gol imens, un iad aşa cum îl descrie soţia sa, care cu greu îşi poate găsi cuvintele pentru a descrie durerea pe care viaţa o obligă acum să o înfrunte, cu putere pentru fiica ei de numai doi ani lăsată mult prea devreme şi mult prea crud fără tată.

Orele trec greu şi fiecare cuvânt, deși bine intenționat, pare ca o lovitură care o trezește într-o realitate crudă pe care nu o poate accepta. 

„Ziua e bine, e mai liniște în suflet, sunt mulți oameni în jur, toată lumea vorbește, e acel furnicar de care nici gândurile nu ți le auzi, ziua o pot numi un fel de "amortizor al durerii"... Daaaaar pedeapsa vine noaptea.

Cică noaptea ar trebui să fie un sfetnic bun, vă zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment când se închid ușile și acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceață.

Noaptea e acel moment când nu îți mai aparții, când vrei să plângi și să țipi până ar începe să îți sângereze corzile vocale de durere, dar nu poți pentru că te temi să nu trezești și sperii copilul și ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă...

P.S. așa arată iadul", scrie cu durere, furie, neputința şi revoltă soţia tânărului de 32 de ani care a murit în urma incendiului de la Rafinăria Petromidia din Năvodari.

„Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan”

Zeci de mesaje de condoleanțe sunt lăsate pe pagina de socializare a soţiei lui Iulian Atanasiu a cărui viaţă a fost curmată prea repede şi prea nedrept.

„Cred că pot zice că trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan la 2 ani. Chiar dacă am rămas fără suflet, știu că tati, dacă ar fi lângă mine, mi-aș primi cel mai de vis șut în fund pentru a mă ridica, și mai știu că nu s-ar plictisi să facă asta iar și iar și iar", a transmis tânăra îndurerată pe pagina sa de socializare.

Din cele șase victime rănite în urma exploziei şi incendiul uriaș care a mistuit rafinăria Petromidia de la Năvodari, o singură persoană, Iulian Atanasiu, și-a pierdut viața.

Potrivit primelor informaţii, Iulian Atanasiu a intrat de dimineața în schimbul 1, iar la ora 14:00 urma să fie înlocuit. Din păcate, nu a mai apucat pentru că vineri la ora 12:30 a avut loc o explozie puternică, urmată de incendiu, la Rafinăria Petromidia Năvodari acolo unde bărbatul lucra.

 

×
Subiecte în articol: sotia Petromidia mort mesaj emotionant
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close