x close

"Cu tratamentul acesta au scăpat de cancer în 40 de ZILE". Leacul miraculos pe care chinezii l-au ţinut ascuns sute de ani

de O.P.    |    22 Oct 2012   •   11:56
"Cu tratamentul acesta au scăpat de cancer în 40 de ZILE". Leacul miraculos pe care chinezii l-au ţinut ascuns sute de ani 442

Milioane de oameni mor anual din cauza acestei boli necruţătoare. Medicii au numit-o "boala secolului", pentru că valul îmbolnăvirilor creşte de la an la an. Până acum nu s-a descoperit un leac împotriva cancerului. Chimioterapia este extrem de dăunătoare întregului organism, iar dacă boala este foarte avansată nu are niciun efect.Însă medicii au fost uimiţi atunci când au testat în laboratoarele lor efectele unei plante descoperite de chinezi asupra celulelor canceroase. "În 40 de zile, şoarecii care sufereau de cancer s-au vindecat", au declarat specialiştii, care au făcut experimentul, pentru Science Translational Medicine.

Lei gong teng
este o plantă pe care chinezii o foloseau de sute de ani pentru tratarea artritei reumatoide, iar acum medicii vor să o utilizeze şi în tratarea cancerului. Experimentele, făcute iniţial pe şoareci, ar putea fi făcute şi pe voluntari umani, iar medicii o consideră a fi un real succes.

Planta ar avea în componenţa ei triptolidele, substanţe despre care se ştie că ajută foarte mult în lupta împotriva cancerului, scrie Business Week.Citeşte mai multe despre:

cancer celule canceroase tratament cancer
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati