Cum arată creierul omului care l-a văzut pe Dumnezeu. Bărbatul evreu se afla pe patul de spital când a avut viziunea. Ce le-a spus medicilor este incredibil

17 Mai 2016   •   16:52
Cum arată creierul omului care l-a văzut pe Dumnezeu. Bărbatul evreu se afla pe patul de spital când a avut viziunea. Ce le-a spus medicilor este incredibil Foto: Pixabay

Oamenii de știință din Israel au avut parte de o experiență inedită. Un bărbat bolnav de epilepsie le-a mărturisit medicilor că l-a văzut pe Dumnezeu, chiar în timpul tratamentului. Bărbatul era conectat la aparatul care îi scana creierul, astfel încât medicii au putut observa toate modificările cerebrale din respectivul moment.

Vedeți aici imaginile obținute de medici

La fel de interesant este faptul că pacientul în vârstă de 46 de ani, din Israel, nu este o persoană religoasă.

„Stătea intins pe pat, când pur și simplu a „înghețat” și a început să privească fix tavanul. Totul a durat mai multe minute. Mai târziu ne-a spus că simțea cum Dumnezeu se apropie de el. A început să cânte melodii religioase, și-a căutat Kippa (tichiul purtat de evrei) și l-a pus pe cap. Apoi, deodată, a strigat „Și Tu ești Adonai Domnul”. Ulterior ne-a spus că l-a văzut pe Dumnezeu și că i-a ordonat să mântuiască poporul Israelului.

Pacientul s-a dat apoi jos din pat, s-a deconectat de la aparate și a început să umble prin secție încercând să convingă oamenii să-l urmeze, spunându-le „Dumnezeu m-a trimis la voi!”.  Întrebat care este planul lui, a spus că nu are unul concret, dar că este sigur că Dumnezeu îi va da instrucțiuni la momentul potrivit”, a povestit unul dintre medicii care îl tratau pe bărbatul bolnav de epilepsie.

 

Parteneri
x close