Antena 3 CNN Life Știinţă Experimentul secret, cu care americanii au minţit lumea. Ce au ascuns în spaţiu Forţele Aeriene?

Experimentul secret, cu care americanii au minţit lumea. Ce au ascuns în spaţiu Forţele Aeriene?

Experimentul secret, cu care americanii au minţit lumea. Ce au ascuns în spaţiu Forţele Aeriene?
de O.P.    |    09 Mar 2012   •   13:38

Americanii sunt mari consumatori de teorii ale conspiraţiei. Însă un motiv pentru care populaţia americanilor este atât de pornită este şi faptul că cei din conducerea ţării ascund foarte multe lucruri.

Ultima descoperire despre un secret al Forţelor Aeriene a fost descoperit recent. Se pare că SUA a trimis o navetă spaţială care să orbiteze Terra timp de un an.

Acest experiment trebuia să se încheie la sfârşitul anului trecut, însă americanii au decis să îl prelungească. Naveta care a fost propulsată în spaţiu se numeşte X-37B, iar propulsia ei este asigurată de lumina solară.


Imediat după ce aceste informaţii au apărut in presă, au fost lansate şi scenariile conspiraţiei, scriu britanicii de la Daily Mail. Unii consideră că naveta a fost trimisă în scopuri de apărare, alţii, dimpotrivă consideră ca a fost trimisă să spioneze şi să culeagă informaţii despre inamici.

Naveta americană a trecut şi deasupra unor state rivale americanilor: Irak, Pakistan, Iran, Coreea de Nord sau Afganistan.



×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close