Antena 3 CNN Life Știinţă Iisus NU a ÎNVIAT! Creştinismul, zguduit din temelii de această veste. Tot ce credeai tu până acum este GREŞIT

Iisus NU a ÎNVIAT! Creştinismul, zguduit din temelii de această veste. Tot ce credeai tu până acum este GREŞIT

Iisus NU a ÎNVIAT! Creştinismul, zguduit din temelii de această veste. Tot ce credeai tu până acum este GREŞIT
Sursa foto: Foto: daily mail.co.uk
de O.P.    |    29 Feb 2012   •   07:05

Această teorie se bazează pe descoperirile arheologilor, care au găsit la Ierusalim un mormânt ce datează din secolul I D. Hr. Osemintele care se găsesc în acest mormânt arată că acolo este posibil să fie îngropat însuşi Mântuitorul.

Oamenii de ştiinţă nu au reuşit să intre personal în acel mormânt, însă au trimis un robot care a filmat tot interiorul. Pe capacul osuarului era cioplit următorul mesaj în limba greacă: "Divine Iehova, trezeşte-te!".

Acest cavou se afla în imediata vecinătate a unui altuia, care a fost descoperit în urmă cu 32 de ani, moment în care a stârnit mai multe controverse deoarece cercetătorii au declarat că toate indiciile arată că acolo ar fi îngropată familia lui Iisus.



Pentru că această veste dată de James Tabor şi Simcha Jacobvici este foarte şocantă, cei doi arheologi au decis să o păstreze pentru ei vreme de doi ani, pentru că presupusul mormânt al Mântuitorului ar fi fost descoperit în anul 2010.

Ambele morminte aparţin lui Iosif din Arimateea, care aşa cum spun Evangheliile din Noul Testament i-ar fi cedat mormântul său lui Iisus, care a fost îngropat acolo după ce a fost dat jos de pe cruce.

Dacă ceea ce bănuiesc arheologii este adevărat, atunci tema esenţială a creştinismului nu este adevărată, trupul lui Hristos nu ar fi înviat, ci ar fi putrezit asemenea oricărui om.

Reprezentanţii creştinilor sunt revoltaţi de această presupunere şi consideră că această descoperire este opera lui Satana, care îşi face lucrarea în zilele de pe urmă.



×
Subiecte în articol: descoperiri arheologie crestinism
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close