Antena 3 Life Știinţă NASA își propune să trimită oameni pe Marte și Senatul american asigură 19,5 miliarde de dolari pentru acest program

NASA își propune să trimită oameni pe Marte și Senatul american asigură 19,5 miliarde de dolari pentru acest program

de G.S.    |    24 Sep 2016   •   14:51
NASA își propune să trimită oameni pe Marte și Senatul american asigură 19,5 miliarde de dolari pentru acest program

În prag de alegeri prezidențiale, o comisie din Senatul american a întărit o parte din angajamentele de termen lung ale NASA, pentru a asigura continuitate și în administrația viitoare.

Astfel, agenția spațială va primi 19,5 miliarde de dolari pentru a continua dezvoltarea proiectului prin care NASA își propune să trimită oameni pe Marte, indiferent de puterea politică.

Congresul american nu a uitat că președintele american Barack Obama a tăiat fondurile propuse de administrația Bush pentru a trimite din nou o misiune pe Lună. Mișcarea a fost aspru criticată de congresul american, care nu a uitat că nu a fost consultat în această idee.

Încă nu este clar când va ajunge propunerea în Senat, dar, din informațiile USA Today, congresmenii americani s-au pus de acord pe această temă.

Conform sursei citate, NASA își propune să trimită o misiune umană pe Marte în următorii 25 de ani.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close