x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Oamenii care trăiesc la 22 de grade Celsius sunt cei mai fericiţi din lume. Legătura dintre temperatură şi personalitate

de S.T.   •   28 Noi 2017   •   09:35
Oamenii care trăiesc la 22 de grade Celsius sunt cei mai fericiţi din lume. Legătura dintre temperatură şi personalitate 534
Foto: pixabay.com

Oamenii care trăiesc în regiuni în care temperatura medie este de 22 de grade Celsius sunt cei mai fericiţi şi cei mai sociabili din lume, conform unui studiu global publicat marţi, citat de Xinhua.

Oameni de ştiinţă de la Universitatea Melbourne din Australia şi de la Universitatea Pekin din China au evaluat peste 1,6 milioane de persoane de pe teritoriul Statelor Unite şi din China pentru a testa relaţia dintre temperatura ambiantă şi personalitate.

„Temperatura este un factor crucial de mediu, asociat cu modelele de comportament şi, prin urmare, cu dimensiunile fundamentale ale personalităţii”, se arată în studiu.

Cercetarea a descoperit că persoanele care trăiesc în zone în care temperatura este apropiată de 22 de grade Celsius au înregistrat mai multe puncte în ceea ce priveşte factorii de personalitate asociaţi cu socializarea şi stabilitatea.

sati