Antena 3 Life Știinţă Obiectele care produc cancer şi modifică ireversibil structura ADN

Obiectele care produc cancer şi modifică ireversibil structura ADN

13 Noi 2015   •   13:37
Obiectele care produc cancer şi modifică ireversibil structura ADN
Sursa foto: Foto: www.howtogeek.com
Toţi le avem în casă, dar nu ştim că ne pot afecta grav sănătatea. Pot provoca alergii grave şi, în timp, duc la apariţia cancerului.

Este vorba despre telefoanele mobile, routerele wi-fi, monitoarele, paturile electrice şi multe alte asemenea dispozitive nu fac altceva decât să pună sănătatea umană în pericol. Mai mult de atât, pericolul constă în capacitatea acestor câmpuri electromagnetice de a modifică ireversibil structura ADN şi crearea unor maladii noi.

Dr. Martin Blank, cercetător în cadrul Universităţii Columbia, a studiat efectele radiaţiilor electromagnetice emise de clasicele routere wireless. Acesta susţine că există foarte puţine dovezi acceptate că un astfel de aparat poate deveni inamicul sănătăţii omului, dar nu trebuie să uităm că semnalele wi-fi folosesc unde radio de foarte joasă intensitate, de 100.000 de ori mai puternice decât ale unui cuptor cu microunde.

Citiţi mai multe pe observator.tv.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close