Antena 3 CNN Life Știinţă Vom fi martorii unui fenomen care ne poate schimba viaţa. ALINIEREA planetelor readuce în cărţi apocalipsa mayaşă

Vom fi martorii unui fenomen care ne poate schimba viaţa. ALINIEREA planetelor readuce în cărţi apocalipsa mayaşă

Vom fi martorii unui fenomen care ne poate schimba viaţa. ALINIEREA planetelor readuce în cărţi apocalipsa mayaşă
Sursa foto: Foto: mars.jpl.nasa.gov
04 Mar 2012   •   14:33

Planeta Marte se va afla în opoziţie cu Terra în perioada 4-5 martie. Evenimentul oferă pasionaţilor de astronomie şansa de a vedea imagini spectaculoase cu planeta roşie, conform Huffington Post.

O dată la 26 de luni, orbitele celor două planete se aliniază astfel încât formează o linie dreaptă cu Soarele. Acest eveniment cosmic se numeşte "opoziţie" întrucât, Planeta Roşie se află pe partea opusă a Terrei faţă de Soare.

Marte a intrat în opoziţie cu Terra, sâmbătă, şi poate fi văzută de pasionaţii de astronomie chiar dacă cerul este acoperit, cu ajutorul platformei astronomice online Sooh.

Pasionaţii de astronomie trebuie să ştie că Planeta Roşie se află în această perioadă în constelaţia Leului.

Astfel, Martea va depăşi în strălucre toate stelele din constelaţia Leului şi ar trebui să poată fi văzută cu ochiul liber.

Eveniment astrologic

Opoziţia dintre Marte şi Terra, pentru astrologi, nu este neapărat motiv de bucurie. Aceştia susţin că sunt favorizate evenimentele violente, deoarece Marte, în astrologie, este considerată planeta violenţei.

Astfel, Planeta Roşie ne-ar putea favoriza latura violentă şi ar putea isca anumite momente tensionate între oameni, în special din cauza orgoliilor (vorbind despre constelaţia Leului). În altă ordine de idei, cei născuţi în zodia Leului ar putea fi mult mai energici, dar şi mai nechibzuiţi.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close