Antena 3 CNN Life Strănepotul Regelui Mihai, care îi va purta numele, botezat la Alba Iulia. Imagini cu evenimentul de la care a lipsit familia regală

Strănepotul Regelui Mihai, care îi va purta numele, botezat la Alba Iulia. Imagini cu evenimentul de la care a lipsit familia regală

Eveniment important în familia fostului principe Nicolae al României. Chiar în aceste momente, acesta participă la slujba de botez a copilului său. Cel mic a primit numele străbunicului său, regele Mihai.

Strănepotul Regelui Mihai, care îi va purta numele, botezat la Alba Iulia. Imagini cu evenimentul de la care a lipsit familia regală
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    18 Iun 2022   •   11:46

Nicolae al României și Alina-Maria a României au anunțat săvâșirea Tainei Sfântului Botez fiului lor, Mihai, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, de către familie, astăzi.

Catedrala Încoronării din Alba Iulia este un monument simbolic, având în vedere că aici a avut loc încoronarea Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria, în 1922. 

Ceremonia religioasă va fi urmată de o recepţie la care vor participa invitaţi din România şi de peste hotare. Membri Casei Regale a României lipsesc, însă, de la eveniment.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nicolae şi soţia sa, Alina-Maria, sunt căsătoriţi din 2018 şi mai au o fetiţă.

Nicholas Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua în care a împlinit 25 de ani. În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul şi a fost exclus din linia de succesiune a tronului. El era al treilea moştenitor al tronului, după Principesa Margareta şi Principesa Elena (mama sa).

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close