Antena 3 CNN Life Studente la medicină din București își vând trupul pe bani. "Piața de femei" din Capitală, raiul italienilor: "Îi dau 100 de euro pe o oră”

Studente la medicină din București își vând trupul pe bani. "Piața de femei" din Capitală, raiul italienilor: "Îi dau 100 de euro pe o oră”

Studente la medicină din București își vând trupul pe bani. "Piața de femei" din Capitală, raiul italienilor: "Îi dau 100 de euro pe o oră”
28 Ian 2019   •   12:35

O televiziune italiană a realizat un reportaj şocant despre femeile din România, care-şi vând trupul bărbaţilor generoşi. Un reporter de la unul dintre cele mai urmărite posturi de televiziune din Italia, a venit să vadă cu ochii lui fenomenul din București. 

Odată ajuns în Capitală, reporterul îşi dă seama că nu este deloc complicat să plătescă o româncă pentru servicii sexuale. Totul începe chiar de la aeroport, acolo unde taximetriştii par să ştie întreaga ”operațiune” şi te duc oriunde. Taximetriştii par a fi mână în mână cu fetele, ar primi chiar și comision pentru a le duce clienţi, povestesc italienii în materialul lor, difuzat la Acces Direct, la Antena1. Unele dintre fete sunt chiar studente la Medicină și își vând trupurile pentru că nu au bani pentru a se întreține.

Se pare că foarte mulţi italieni îşi fac drum în România, nu pentru a vizita ţara, ci pentru a-şi satisface plăcerile trupeşti. O povesteşte şi un italian, venit să încerce frumuseţile patriei, la preţuri mult mai mici ca în alte părţi. Pentru că, spune italianul, în România găseşti, la orice pas, femei gata să te binedispună dacă bagi mâna în buzunar.

 

 

×
Subiecte în articol: italieni bani euro
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close