Antena 3 CNN Life Suferi de migrene? Un singur pahar din această băutură rezolvă problema

Suferi de migrene? Un singur pahar din această băutură rezolvă problema

Suferi de migrene? Un singur pahar din această băutură rezolvă problema
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mai 2017   •   13:18

Dacă suferi de dureri insuportabile de cap, care sunt enervante și nu îți dau voie să îți desfășori activitățile zilnice cum trebuie, acum s-a găsit soluția.

Potrivit ciao.ro, metoda este preluată din medicina tradițională de care nu multe persoane știu. Trebuie să o încerci cel puțin o dată să vezi dacă organismul tau reacționează bine la ea.

Ai nevoie doar de sare, apă și lămâie. Este indicat să folosești sare roz, de Himalaya, deoarece este bogată în minerale. Conține 84 din cele 118 elemente din natură. Sarea roz poate trata durerile de cap, întări sistemul nervos și ridica nivelul hormonului fericirii.

Apoi, trebuie stors sucul de la 3-4 lămâi. Ai nevoie să umpli un pahar cu suc și sa adaugi în el 2 linguri de sare. Amestecă bine până se diluează totul. Varsă amestecul într-o cană mai mare și adaugă un pahar cu apă peste sucul de lămâie sărat.

Știm că are un gust neplăcut, dar încearcă să bei totul cât mai repede. Pentru a-ți proteja dinții de aciditatea sucului citric, îți recomandăm să bei amestecul cu un pai.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close