Antena 3 Life Surpriză pentru o bătrână care mergea la supermarket special ca să citească

Surpriză pentru o bătrână care mergea la supermarket special ca să citească

de Alin Tarnovschi    |    07 Mai 2021   •   09:16
Surpriză pentru o bătrână care mergea la supermarket special ca să citească
Sursa foto: Facebook

Surpriză pentru o bătrână care mergea la supermarket, de câteva ori pe săptămână, special ca să citească.

Bătrâna a fost surprinsă de angajaţii supermarketului, dar şi de conducere, de câteva ori pe săptămână, atunci când mergea la rafturile cu cărţi şi se apuca să citească.

Iniţial, angajaţii şi managerul au crezut că este o întâmplare, că bunica a văzut o carte care i-a atras atenţia şi că o răsfoieşte.

Însă, surpriza a venit atunci când, după câteva zile, femeia s-a întors la supermarket, a luat aceeaşi carte şi a continuat să citească, în picioare, lângă rafturi.

Aşa au aflat angajaţii că bătrâna venea special la supermarket, la fiecare câteva zile, pentru a continua să citească.

Într-una din zile, managerul supermarketului şi angajaţii i-au pregătit bătrânei o surpriză.

Astfel, oamenii au făcut o bancă din câţiva paleţi de lemn pe care au aşezat o pătură şi două perne special pentru ca bătrâna să aibă unde se aşeza atunci când vine să citesacă.

Povestea, care, cel mai probabil s-a întâmplat într-un supermarket din Kiev, Ucraina, a devenit virală în ultimele zile pe Facebook, fiind distribuită de mii de oameni.

Concluzia postării este: "Atât de simplu e să faci bine! Iar dacă nici asta nu e o imagine bună de început ziua, chiar nu ştim care ar mai putea fi!"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close