Antena 3 CNN Life TAROT. Oracolul îngerilor îți rezolvă orice problemă! Alege trei cărți de tarot și află ce-ți rezervă viitorul!

TAROT. Oracolul îngerilor îți rezolvă orice problemă! Alege trei cărți de tarot și află ce-ți rezervă viitorul!

TAROT. Oracolul îngerilor îți rezolvă orice problemă! Alege trei cărți de tarot și află ce-ți rezervă viitorul!
Sursa foto: foto: Pexels.com
02 Mai 2019   •   16:56

Sunt intotdeauna in preajma ta si te ghideaza prin haosul vietii de zi cu zi, reusind, daca stii sa-i asculti, sa te scape din orice situatie. Lasa-te inspirata de ingeri in a alege solutia ideala pentru problemele care apar in calea ta.

Alege trei carti de tarot dintre cele de mai jos si citeste sfatul ingerilor pentru a vedea situatia mai clar. Rezolvarea problemei tale va veni in scurt timp daca te ghidezi dupa indiciile respective si iti lasi intuitia sa lucreze.

Lasa-te purtata de val, citeste cu atentie si mediteaza asupra semnificatiei cuvintelor respective. Vei vedea ca analizand situatia in care te afli prin prisma sfaturilor regasite in cartile de tarot cu ingeri iti va fi mai usor sa treci peste obstacole!

Lagannya - Schimbarea

Te asteapta obstacole de care te vei elibera doar prin onestitate si disciplina.

Lahum - Misterul

Un eveniment sau o intalnire care iti va atinge coarda sensibila iti va oferi o noua perspectiva asupra vietii si vei deveni mai constienta de alte laturi ale propriei existente si mai intuitiva.

Continuarea, pe Feminis.ro.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close