Antena 3 CNN Life Teatrul Naţional din Bucureşti va putea fi vizitat, gratuit, pe 1 Decembrie. Condiții de acces

Teatrul Naţional din Bucureşti va putea fi vizitat, gratuit, pe 1 Decembrie. Condiții de acces

Tururi ghidate, proiecţii pe faţada teatrului, versuri în rostiri nemuritoare şi o invitaţie, online, la meditaţie asupra unor momente importante din istoria recentă, se vor afla în programul zilei de 1 Decembrie la Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti.

Teatrul Naţional din Bucureşti va putea fi vizitat, gratuit, pe 1 Decembrie. Condiții de acces
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Mia Lungu    |    23 Noi 2021   •   20:10

"Teatrul va putea fi vizitat, iar cei care aleg această dată, de 1 Decembrie, vor avea ocazia de a participa la vizita cu numărul 1.000", se arată într-un comunicat al TNB.

Tururile ghidate sunt gratuite şi au loc la orele 12:00, 15:00 şi 18:00 (în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierii). Numărul maxim de vizitatori pentru un tur este de 15 persoane. Înscrierile se pot face între orele 10:00 - 18:00 la telefon 021.314.71.71.

Punctul de Întâlnire pentru tururile ghidate este în faţa Agenţiei de bilete din foaierul Sălii "Ion Caramitru" a TNB.

Accesul se va face doar pe bază de certificat verde, iar purtarea măştii este obligatorie pe tot parcursul vizitei, precizează organizatorii.

Pe 1 decembrie, TNB va fi prezent şi în mediul online, unde se va difuza, pe canalul de Youtube al teatrului, expunerea susţinută de Ion Caramitru pe 18 februarie 1992 în Grand Commitee Room din cadrul Camerei Comunelor din Londra, cu titlul: "Limitele aşteptării". La TNB, această conferinţă a fost susţinută la puţin timp după intrarea României în Uniunea Europeană, pe 28 ianuarie 2007.

La intrarea în Sala "Ion Caramitru" vor răsuna versuri din lirica eminesciană, în rostirea unor mari actori ai primei scene: George Vraca, Gheorghe Cozorici, Mircea Albulescu, Ovidiu Iuliu Moldovan, George Calboreanu, Leopoldina Bălănuţă, Ion Caramitru, Ilinca Tomoroveanu, iar pe faţada de pe turnul scenei TNB vor fi proiectate fotografii ale marilor actori şi peisaje naturale minunate din România, secvenţe extrase din filmul "România neîmblânzită", care a obţinut în 2018 "Delfinul de aur" la Cannes, la categoria "Cel mai bun film despre natură, mediu şi ecologie" în cadrul Festivalului internaţional Corporate Media & TV.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close