Antena 3 CNN Life Tendințele de machiaj din această toamnă pe care ar trebui să le încerci

Tendințele de machiaj din această toamnă pe care ar trebui să le încerci

Toamna aduce cu ea o gamă captivantă de tendinţe de machiaj care pune în valoare nuanțele bogate şi calde ale anotimpului.

Tendințele de machiaj din această toamnă pe care ar trebui să le încerci
de Georgiana Adam    |    26 Oct 2023   •   13:51

Fie că ești pasionată de machiaj sau doar vrei să-ți actualizezi lookul, aceste tendințe oferă inspirația necesară. Iată câteva dintre cele mai interesante trenduri din acest sezon.

Buze îndrăznețe

Toamna este anotimpul în care poți să experimentezi culori mai îndrăznețe pentru buze. Anul acesta, nuanţele de roşu închis, care pot varia de la bordeaux la burgund, sunt în centrul atenției. Aceste tonuri profunde de roşu adaugă o notă de dramatism și eleganță lookului tău. Pentru a purta corespunzător o astfel de nuanţă de ruj, e important ca buzele tale să arate impecabil. Aşadar, nu uita să le exfoliezi și să le hidratezi în mod frecvent.

Accent pe privire

Tendințele de machiaj pentru toamnă se inspiră din natură, iar machiajul ochilor în nuanțele specifice acestui anotimp nu face excepție. Gândește-te la tonuri calde, rustice, precum teracota, bronz și maro închis. Aceste nuanțe avantajează indiferent de culoarea ochilor. Un machiaj smokey cu o notă de verde închis sau cupru, completat de gene false este, de asemenea, în tendințe, dacă vrei un look de seară care atrage toate privirile.

Un strop de strălucire

Dacă vrei să impresionezi, acesta este trendul perfect pentru tine. Fardurile de pleoape strălucitoare, eyelinerul metalic și accentele sclipitoare sunt în tendințe în acest anotimp. Dacă eşti adepta unui machiaj mai discret, poţi încerca o singură atingere de fard metalic în colțurile interioare ale ochilor.

Obraji proaspeţi

Pentru un machiaj de toamnă perfect, nu uita de blush. Optează pentru nuanțe calde de piersică care imită nuanța delicată de roșu din obraji într-o zi răcoroasă. Blushurile cremă sunt foarte populare în acest anotimp, pentru că sunt uşor de aplicat şi au un finisaj proaspăt.

Eyeliner dramatic

Pentru cele care adoră să experimenteze atunci când vine vorba de machiajul ochilor, eyelinerul este o tendință de neratat. Pentru un efect dramatic, creează forme îndrăznețe și artistice. Nu-ți fie teamă să-ți pui creativitatea în valoare și să ieşi în evidenţă.

Subtilitate şi naturaleţe

În acest sezon, lookul „fără machiaj” este în continuare în tendințe. Începe cu un primer hidratant, folosește o bază ușoară sau un fond de ten lejer și termină cu un strop de corector unde este necesar. Accentul se pune pe evidențierea frumuseții naturale a pielii tale, mai degrabă decât pe acoperirea ei.

Sprâncene dese

Sprâncenele dese și bine îngrijite sunt şi în acest sezon la modă. Aşadar, este important să te concentrezi pe îngrijirea lor şi să le pui în valoare naturaleţea. Periază-le în sus pentru a le face să pară mai bogate sau folosește un gel de sprâncene pentru a adăuga textură. Dacă sprâncenele tale sunt rare, ia în considerare microbladingul sau laminarea sprâncenelor pentru a obține acea formă perfectă.

Gene accentuate

Genele lungi și dese sunt mereu la modă. În acest anotimp, tendinţele sugerează să-ți accentuezi genele, aplicând mai multe straturi de rimel pentru un efect dramatic. Genele false sau extensiile de gene sunt, de asemenea, opțiuni excelente pentru cele care doresc să-şi accentueze privirea.

Inspiraţie vintage

Fie că e vorba despre un machiaj inspirat din anii '60, cu un eyeliner dramatic, un look grunge ca în anii '90 sau glamour disco ca în anii '70, poți să încerci orice te atrage. Eyelinerul îndrăzneț, fardurile de pleoape colorate și nuanţele de roşu pentru buze sunt elementele cheie pentru a recrea aceste stiluri atemporale.

Aşadar, toamna acestui an aduce o varietate de tendințe în ceea ce priveşte machiajul. Experimentează, distrează-te și lasă-ți creativitatea să iasă la iveală în timp ce explorezi aceste trenduri. Fie că optezi pentru un aspect natural sau abordezi stiluri îndrăznețe, toamna este momentul perfect pentru a-ți pune în valoare frumusețea unică.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close