Antena 3 CNN Life Tesla a deschis primul showroom oficial din România, într-un mall din București: Cât costă cel mai ieftin model

Tesla a deschis primul showroom oficial din România, într-un mall din București: Cât costă cel mai ieftin model

Brand-ul de mașini electrice Tesla a venit oficial și în România, odată cu deschiderea primei reprezentanțe oficiale de la noi din țară.

Tesla a deschis primul showroom oficial din România, într-un mall din București: Cât costă cel mai ieftin model
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    14 Mai 2021   •   23:18

Tesla a anunțat deschiderea unui showroom dedicat într-un mall din București, dar și un site gândit special pentru comenzile din România.

Site-ul Tesla e în limba română și de acolo poți comanda modele precum Model 3, Model S și Model X.

Potrivit informațiilor de pe site-ul Tesla România, cel mai ieftin model ce se poate configura este Model 3, la 42.990 euro, cu autonomie de 448 km. Versiunea de top costă 59.990 euro și are autonomie de 567 km.

Tesla anunță și că va deschide și primul service propriu în România, în cursul acestui an. Acesta va fi în București și va permite tuturor proprietarilor de Tesla să își repare mașinile într-un centru autorizat, cu piese originale, fără a mai fi necesară trimiterea mașinii în Austria, cea mai apropiată țară unde puteau fi rezolvate astfel de probleme.

Tesla operează deja două staţii Supercharger în România (Bucureşti şi Timişoara), permiţând astfel călătoriile pe distanţe lungi şi conectând proprietarii actuali şi viitori la reţeaua europeană Tesla, formată din peste 6.000 de puncte Supercharger individuale, distribuite în peste 600 de staţii, potrivit zf.ro.

Trei staţii suplimentare urmează să fie deschise anul acesta în cele mai importante oraşe din România.

Există 20.000 de staţii Supercharger la nivel global şi peste 6.000 în toată Europa, distribuite în peste 600 de staţii. Tesla operează deja două staţii Supercharger în România: Timişoara şi Bucureşti, având în plan să deschidă şi în Sibiu şi Piteşti înainte de începerea livrărilor, precum şi în Constanţa, în trimestrul 4.

 

×
Subiecte în articol: tesla showroom mall București
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close