Antena 3 CNN Life Test de personalitate: Alege una din cele cinci cărţi şi află-ţi destinul!

Test de personalitate: Alege una din cele cinci cărţi şi află-ţi destinul!

Test de personalitate: Alege una din cele cinci cărţi şi află-ţi destinul!
27 Noi 2018   •   16:33

Concentrează-te pe o singură carte pe care vrei să alegi şi citeşte mai jos ce scrie în dreptul acesteia pentru a-ţi afla destinul!

CARTEA 1 – Te-ai satuarat de atata lume falsa care se misca in jurul tau si pretind multe lucruri de care nu sunt in stare sa le indeplineasca. Tu ai fost in totdeauna un om de cuvant si te-ai tinut de promisiuni, nu ca altii. Ai facut alegeri bune, dar si rele. Ai invatat mult mai mult decat ar fi trebuit, asta din cauza celor care nici nu meritau atentia ta. Acum au plecat pe drumul lor, dar sigur tot tu ai ajuns mai bine decat ei.

Vei pleca intr-o calatorie indepartata unde iti vei gasi pacea si echilibrul vietii, iti vei pune toate gandurile in ordine si vei strange forte noi pentru a te reintoarce in obositoarea viata pe care o traiesti zilnic, acea calatorie te va face sa intelegi unele lucruri ce-ti vor colora viata. Desi anii au trecut pe langa tine precum vantul, viata ta nu se sfarseste aici, ci din contra! Tocmai incepi sa o traiesti, caci in aproximativ doua luni in viata ta isi va face aparitia o persoana ce te va invata ce inseamna sa traiesti cu adevarat!

Continuarea, pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: test
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close