Antena 3 CNN Life Topul celor mai puternice 100 de femei din lume în 2020 realizat de Forbes

Topul celor mai puternice 100 de femei din lume în 2020 realizat de Forbes

Cunoscuta publicație Forbes a realizat topul celor mai puternice 100 de femei din lume, ediția 2020. Topul este alcătuit din patru generații de femei, care provin din 30 de țări. Printre acestea se numără 10 șefi de stat, 38 de directori generali și 5 artiști.

Topul celor mai puternice 100 de femei din lume în 2020 realizat de Forbes
Sursa foto: Forbes
de Mia Lungu    |    03 Ian 2021   •   00:08

Deși se disting prin vârstă, naționalitate și tipul jobului, acestea au totuși în comun modul în care și-au folosit cunoștințele pentru a schimbă lumea în 2020. În special, unele dintre acestea au fost apreciate pe întreg mapamondul pentru atitudinile pe care le-au avut față de efectele pandemiei COVID-19.

Pe primul loc se află prima femeie Cancelar al Germaniei, Angela Markel. Pe locul doi o regăsim pe Christine Lagarde, prima femeie Director al Băncii Centrale Europene. 

Iar pe locul a 3-lea este vice-președintele Statelor Unite, Camilla Harris, urmată de Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Alte nume răsunătoare care apar în topul Forbes sunt: Oprah Winfrey, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, actrița Reese Witherspoon dar și cântărețele Rihanna și Beyoncé.

 

×
Subiecte în articol: cele mai puternice femei Forbes
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close