Antena 3 Life Trucul care te va ajuta să ai mai mulţi bani în casă. Iată ce trebuie să faci

Trucul care te va ajuta să ai mai mulţi bani în casă. Iată ce trebuie să faci

17 Feb 2018   •   16:06
Trucul care te va ajuta să ai mai mulţi bani în casă. Iată ce trebuie să faci
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Crassula – este o plantă care atrage banii în casă. De aici și denumirea populară de Copacul Banului. Conform tradiției Feng Shui, este suficient doar să aduceți în casă această plantă pentru ca situația financiară să se îmbunătățească.  Dacă ne luăm după superstițioși, Crassula nu ar trebui să lipsească din nicio casă.

Se spune că ”Arborele de Jad” are puterea de a reîncărca energetic oamenii, iar în unele ţări este oferit pentru a aduce prosperitate şi noroc.

Ca să atrageți banii în casă, încercați următorul truc. Înainte de a sădi planta, puneți în ghiveci 6 monede, închipuindu-vă o persoană de succes, sănătoasă și bogată. Atunci când udați Copacul Banului, aduceți-vă aminte de această imagine, cât mai clar. Acest exercițiu vă va programa spre succes, informează landia.ro.

Dacă aveți deja în casă această plantă, atunci doar pune o monedă în ghiveci. Acest talisman vă va fi de folos. De asemenea, puteți lega de crenguțe câteva panglici roșii cu monede. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close