Antena 3 CNN Life Udrea, model pentru EBa. Mezina preşedintelui este fidelă ţinutelor de mii de euro

Udrea, model pentru EBa. Mezina preşedintelui este fidelă ţinutelor de mii de euro

Udrea, model pentru EBa. Mezina preşedintelui este fidelă ţinutelor de mii de euro
de M.Z.    |    11 Iul 2014   •   13:22

Elena Băsescu nu pare să sufere de pe urma pierderii salariului de europarlamentar. Mezina lui Traian Băsescu se afişează în rochii din ultimele colecţii ale designerilor străini. 

 
Mai mult, fostul europarlamentar pare că este model pentru prietena sa Elena Udrea, care poartă cam aceleaşi haine scumpe. 
 
Faptul că nu mai primeşte salariul de europarlamentar nu pare să fie un impediment pentru Elena Băsescu pentru a-şi cumpăra, în continuare, ţinute scumpe, semnate de designeri străini. 
 
De exemplu, pe 2 martie, EBA a apărut la nunta unor prieteni îmbrăcată într-o rochie din ultima colecţie a unui designer străin, creaţie care valorează nu mai puţin de 1.350 de euro. Modelul a inspirat-o atât de mult pe Elena Udrea, prietena fiicei preşedintelui.
 
Astfel, o lună mai târziu, pe 9 aprilie, Elena Udrea s-a afişat cu aceeaşi rochie de 1.350 de euro, la o gală. Nu ştim dacă şi Udrea a cumpărat rochia sau doar a împrumutat-o de la mezina lui Traian Băsescu.
 
Pe aceeaşi linie, EBA şi Udrea sunt şi la portul popular. Anul trecut, în iunie, Elena Băsescu a publicat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii în care era îmbrăcată în costum popular. Câteva luni mai târziu, în august mai exact, Elena Udrea dansa în horă, la Rohia, în acelaşi port popular.

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu Elena Udrea
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close