Antena 3 Life Un bărbat de 116 ani a vorbit despre alimentele care i-au asigurat longevitatea

Un bărbat de 116 ani a vorbit despre alimentele care i-au asigurat longevitatea

31 Ian 2018   •   10:52
Un bărbat de 116 ani a vorbit despre alimentele care i-au asigurat longevitatea
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com

Bernardo Lapallo, un bărbat în vârstă de 116 ani, spune că a găsit secretul longevităţii. Brazilianul a făcut o listă a alimentelor pe care le-a inclus frecvent în alimentaţie, considerând că acestea au jucat un rol cheie în ceea ce priveşte longevitatea de care se bucură. 

Usturoi  - De la prevenirea cancerului la detoxifierea organismului, tratarea maladiilor cum ar fi durerile de dinţi sau tusea, sunt doar câteva dintre caracteristicile usturoiului. 

Miere - Mierea este cunoscută de multă vreme pentru beneficiile sale uimitoare, tratând nenumărate probleme de sănătate. 

Scorţişoara  - Deosebit de bogată în fibre, magneziu şi calciu, scorţişoara este folosită de mii de ani pentru aroma şi beneficiile sale. 

Uleiul de masline - Bogat în grăsimi benefice, uleiul de măsline păstrează atât inima, cât şi creierul sănătoase, prevenind declinul cognitiv şi riscul apariţiei bolilor cardiovasculare, potrivit naturalsociety.com.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close