Antena 3 CNN Life Una dintre ultimele 14 mașini FIAT 508 Weber Balilla Spider din lume, a ajuns la RAR: "A devenit o piesă dorită în orice colecţie"

Una dintre ultimele 14 mașini FIAT 508 Weber Balilla Spider din lume, a ajuns la RAR: "A devenit o piesă dorită în orice colecţie"

Una dintre maşinile emblematice ale Italiei, din care mai există doar 14 exemplare în toată lumea, a ajuns la Registrul Auto Român.

Una dintre ultimele 14 mașini FIAT 508 Weber Balilla Spider din lume, a ajuns la RAR: "A devenit o piesă dorită în orice colecţie"
Sursa foto: Facebook/ Registrul Auto Roman
de Mia Lungu    |    25 Mar 2023   •   20:02

"Lansat în anul 1934, primul FIAT din anii interbelici a fost o formulă de succes, mașina adoptând o cutie de viteze sincronizată cu patru trepte şi un motor care produce 36 CP.", au scris cei de la RAR pe Facebook. 

"Modelul care ne-a vizitat la RAR Grivița este un FIAT 508 Weber Balilla Spider, fabricat în anul 1936, şi este unul dintre cele 14 exemplare care mai există la ora actuală pe piața automobilistică din întreaga lume.

Această maşină a devenit o piesă dorită în orice colecţie auto fiind unică pe șoselele noastre", au mai transmis inspectorii RAR.

Citește și: O șoferiță care iubește mașinile de epocă l-a adus pe "Merlin" la RAR | "Îl folosește și în București"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: FIAT 508 Weber Balilla Spider RAR
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close